Naslovnica / NOVICE / Dobro jutro Kamfest 2018

Dobro jutro Kamfest 2018

Vzemite dopust, odložite vse obveznosti, pokličite žlahto in prijatelje ter jih povabite v Kamnik, kajti danes se začenja festival Kamfest 2018.

Težko pričakovano vsakoletno rajanje, ki se tokrat predstavlja v jubilejni, že petnajsti različici, bo že prvi dan, poleg vsega ostalega, postreglo z lokalno obarvano dozo rock’n’rolla, kajti na odre se, po dolgem, predolgem glasbenem premoru, znova vrača legendarna kamniška skupina Arche, ob katerih skorajda ponarodelih vižah smo, na številnih koncertih in žurih, v Kamniku konec prejšnjega stoletja zapravljali mladost in pamet.

Kot smo že vajeni, bo dogajanje poskrbelo za staro in mlado. Otrok se boste tako lahko danes vsaj  za nekaj trenutkov znebili, če jih boste poslali gledat lutkovno-igrano predstavo Trobla in ključ, v parku Evropa boste lahko malicali na Kul(inaričnem) petku, kjer bodo apetit spodbujali Las Gafas in KM 43, Arhe, ki bodo slovesno Glavni oder letošnjega Kamfesta smo že omenili, prvi kamfestovski večer pa bo zašpilila moravška mačja godba The mint.

Se vidimo popoldne in zvečer na Kamfestu, kajne?

Kamfest 2018 – Danes na Kamfestu (1. dan)

✖️17.00 v Keršmančevem parku: družinsko športno-ustvarjalno dogajanje Diversity in KUFR sejem

✖️18.00 na Otroškem odru: Lea Menard: Trobla in ključ
lutkovno (igrana predstava)

✖️18.00 na Mobilnem odru v Parku Evropa: Las Gafas (SLO) in KM43 (ARG) (multižanrsko preigravanje)

✖️20.00 na Glavnem odru: Arche (legendarni kamniški rock)

✖️21.30 na Večernem odru: The Mint (moravški grunge)