Naslovnica / NOVICE / Iz Kamnika v Ljubljano po novem s hitro avtobusno linijo    

Iz Kamnika v Ljubljano po novem s hitro avtobusno linijo    

Kamnik, 4. 6. 2019 – Skupina Arriva Slovenija je uvedla novo hitro avtobusno linijo Kamnik-Ljubljana-Kamnik. Vozni red nove hitre linije, ki od 3. junija 2019 povezuje Kamnik in Mengeš z Ljubljano, je prilagojen predvsem zaposlenim, ki dnevno migrirajo v Ljubljano.

Nova hitra linija Kamnik-Ljubljana-Kamnik vozi od ponedeljka do petka z štirimi odhodi in povratki dnevno. Iz Kamnika odpelje avtobus ob 6.00, 7.30, 11.50 in 13.45, potnike pobira tudi v Mengšu (6.11, 7.41, 12.01 in 13.46), povratki iz Ljubljane pa so ob 6.45, 8.30, 12.50 in 14.40 uri.

Cena enosmerne vozovnice je 3,10 EUR, predviden čas vožnje je 39 minut.

»Nova hitra povezava med Kamnikom in Ljubljano je ena izmed šestih hitrih avtobusnih linij, ki smo jih v skupini Arriva Slovenija uvedli  v mesecu juniju in so del sistema integriranega potniškega prometa,« je povedal Bo Erik Stig Karlsson, direktor in predsednik uprave skupine Arriva Slovenije.

»Poleg Kamnika smo z Ljubljano povezali še Koper, Maribor, Jesenice, Radovljico in Bled. Z našimi hitrimi linijami potniki sedaj potujejo udobno, brezskrbno in okolju prijazneje, na svoj cilj pa prispejo v krajšem času, saj hitre avtobusne linije peljejo po avtocesti in imajo največ en vmesni postanek. Našo ponudbo nameravamo širiti tudi v prihodnje,« je dodal gospod Karlsson.

Dodatne informacije o novih hitrih linijah https://arriva.si/novice/novo-hitre-avtobusne-linije/

Arriva Slovenija