Naslovnica / NOVICE / Izšel je Tunški glas 2018

Izšel je Tunški glas 2018

Izšla je nova, najzajetnejša številka krajevnega glasila Tunški glas doslej, ki na kar 92 straneh prinaša prinaša obilo najrazličnejših vsebin o današnjem in nekdanjem utripu Tunjic in okoliških zaselkov.

Uredniški odbor Tunškega glasu, ki izhaja že štiriindvajseto leto zapored, se je tokrat še posebej potrudil, saj je izdal izjemno obsežno številko krajevnega glasila, ki je izšlo v nakladi 450 izvodov, vsa gospodinjstva na območju Krajevne skupnosti Tunjice, pa so ga prejela brezplačno v hišne nabiralnike.

Razen vsebin o tunjiškem utripu preteklega leta in zanimivih zgodovinskih prispevkov, pa letošnji Tunjiški glas prinaša tudi podrobno topografsko karto Tunjic s starimi ledinskimi imeni ter tunjiškimi vodnimi viri, kot nam je povedala urednica Milena Erbežnik Klanšek, pa nameravajo Tunjičani v prihodnjih letih omenjeni zemljevid dopolnjevati s številnimi drugimi podrobnostmi in zanimivostmi.

Skratka, nova, že 24. številka Tunjiškega glasu, znova prinaša obilo branja, kaj vse so Tunjičani v svojem krajevnem glasilu zapisali letos, pa si lahko preberete tudi sami.

S klikom na sliko naslovnice oz. na povezavo: Tunški glas 2018 si namreč lahko na svoj računalnik prenesete elektronsko različico glasila v .pdf obliki.