Naslovnica / POUDARJENO / Kamničanke so se dobro borile, športna sreča pa je pokal namenila Mariborčankam

Kamničanke so se dobro borile, športna sreča pa je pokal namenila Mariborčankam

V naporni, dolgi in zelo izenačeni finalni tekmi odbojkarskega Pokala Slovenije so se kamniške odobojkarice Calcit Volley-a kot levinje borile vse do konca, vendar je bila tokrat športna sreča bolj naklonjena odbojkaricam NKBM Maribor, ki so po zlatem nizu slavile ter visoko dvignile zmagovalni pokal.

Kljub bolečemu porazu pred domačim občinstvom, ki je orosil oči branilk naslova, si dekleta bržkone nimajo kaj dosti očitati, saj so se, kljub temu, da morda niso imele najboljšega dneva, borile vse do konca.

Žoga je pač okrogla, športna sreča pa precej muhasta, navsezadnje pa osvojeno drugo mesto, ko bodo vse skupaj prespale, tudi ni dosežek s katerim ne bi mogli biti zadovoljni.

Navsezadnje gre vendarle zgolj za igro. Resda resno in z obilo vloženega truda, vseeno pa za igro in športno predstavo, ki je bila v veselje številnim navijačem, ki so do zadnjega kotička napolnili kamniško športno dvorano.

Današnji poraz sicer utegne še nekaj časa skeleti, vendar vse vseeno še ni izgubljeno in zamujeno, kajti dekleta utegnejo biti ravno zaradi tega še bolj motivirana, da ponovno osvojijo naslov državnih prvakinj.