Naslovnica / NOVICE / Kamniški Lions klub uspešno zaokrožil še eno sezono delovanja

Kamniški Lions klub uspešno zaokrožil še eno sezono delovanja

S sinočnjo prireditvijo Pozdravom poletju na gradu Zaprice, so se člani Lions kluba Kamnik zahvalili vsem svojim podpornikom ter zaokrožili še eno uspešno sezono svojega delovanja.

V prijetno hladnem zavetju debelih grajskih zidov, ki so ob pomoči rahlih sapic uspešno blažili soparo poletnega večera, se je včeraj, 5. junija 2015, na gradu Zaprice odvila tradicionalna prireditev Lions kluba Kamnik Pozdrav poletju, s katero se kamniški Lionisti simbolično zahvalijo vsem, ki so jim v minuli sezoni pomagali pri njihovem delu.

lions-pp201518

Z letošnjo prireditvijo je Lions klub Kamnik zaokrožil svojo 11. sezono delovanja, katere kratek povzetek je podala Barbara Božič, poslavljajoči se predsednik Brane Golubović, ki bo mesto predsednika konec meseca prepustil svoji naslednici dr. Andreji Eržen Firšt, pa se je vsem, ki so pomagali pri delu Lions kluba Kamni, najlepše zahvalil. Lionisti predsednika kluba, po sistemu nekakšnega kolobarjenja med podpredsedniki, zamenjajo vsako leto.

Sproščen večer, ki je minil predvsem v znamenju medsebojnega druženja, je z glasbenim nastopom popestrila skupina Jazz in the pants, člani Lions kluba Kamnik, ki so nedavno tega izpeljali tudi odmevno športno-humanitarno prireditev Tečem, da pomagam, pa so se ob prijetnem klepetu in pogostitvi v atriju gradu, kjer gostuje Medobčinski muzej Kamnik, zadržali še dolgo v večer.

lions-pp20159

Jazz in the pants

Kljub temu, da so s Pozdravom poletju kamniški lionisti simbolično že zaokrožili še eno uspešno sezono svojega delovanja, pa se bo že v kratkem odvila še ena zanimiva športno-humanitarna prireditev, in sicer Kolesarim, da pomagam, ki se bo, v sodelovanju s Termami Snovik, v začetku julija odvila v Tuhinjski dolini in na katero Lions klub Kamnik vabi vse ljubitelje kolesarjenja ter tudi druge, ki bi jim želeli pomagati pri njihovem poslanstvu.

lions-pp201520

Dimitrij Perčič, Andreja Eržen Firšt, Aleš Lipičnik, Brane Golubovič – vodstvo kamniškega Lions kluba.