Naslovnica / ŠPORT / Kamniški nogometaši na pripravah v Piranu

Kamniški nogometaši na pripravah v Piranu

Selekciji Nogometnega kluba Kamnik, U11 in U13, sta se v petek, 20. marca, odpravili na zimske priprave v Piran, kjer nas je pričakalo sončno vreme s prijetnimi spomladanskimi temperaturami.

Po prihodu v dom je nadobudne nogometaše čakal že prvi trening in fantje so priprave pričeli s polno paro. Sobotno jutro so nogometaši pričeli s sproščenim tekom ob morju do bližnje Fiese. Dopoldne je sledila medsebojna tekma med selekcijama U11 in U13. Tekma se je odigrala v športnem duhu in z zmago selekcije U13, nogometaši selekcije U11 pa so tekmo vzeli predvsem kot navajanje na igro 9:9, ki jih čaka naslednjo tekmovalno sezono. Popoldne je sledil še lažji trening in nato kratka analiza ob ogledu posnetkov izvedb udarcev na gol. Po večerji je sledil obisk centra Pirana in sladkanje s kepico sladoleda.

Priprave so se bližale h koncu in zadnji dan sta se selekciji odpravili v bližnjo Izolo, kjer je selekcija U13 opravila trening, U11 pa odigrala prijateljsko tekmo z domačini iz Izole.

NK_Kamnik_priprave1

NK Kamnik, selekciji U11 in U13 na pripravah ob morju.

Priprave so bile odlična priložnost za druženje in krepitev ekipnega duha. Velja pa pohvaliti nogometaše, saj so zavzeto trenirali z močno voljo, zato z optimizmom pričakujemo prve prvenstvene tekme.

Matjaž Klanšek