Naslovnica / Dogodek / 12. Veronikin tek

12. Veronikin tek

Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik bo letos že dvanajstič organiziral Veronikin tek, ki bo letos zaradi prilagoditve aktualnim navodilom in priporočilom NIJZ izjemoma potekal v dveh dnevih in sicer za male tekače v soboto, 10. in za odrasle v nedeljo, 11. oktobra.

Tudi letos bo tek odraslih potekal v enem 10 kilometrskem krogu po Kamniku in okolici, krajši tek za otroke (letnik 2005 in mlajše) pa v razdalji 1000 metrov in 600 metrov po Kamniku. Veronikin tek je zaradi termina tudi odlična predpriprava za Ljubljanski maraton, ki bo letos prav tako potekal po prilagojenih pogojih.

Prijave so možne prek spletne aplikacije Prijavim.se ali na TIC-u Kamnik (vsak dan od 9h – 16h)  do vključno srede,  7.10.2020. Za večje skupine ali klube pa je skupinska prijava možna na elektronski naslov franci.kramar@visitkamnik.com.  Prijava je potrjena, ko je vplačana startnina  (15 eur za nedeljski tek). Cicibani, učenci in dijaki so startnine oproščeni.

Prijave na dan tekmovanja letos izjemoma niso možne.

Štartne številke bo možno dvigniti na TIC, od petka 9.10., ali pa jih boste lahko dobili eno uro pred tekmo na posebno označeni točki.  Hkrati bi vas radi opozorili, da je na prireditvenem prostoru obvezno nositi masko. Masko lahko snamete le pet minut pred samim štartom v štartnem koridorju.