Naslovnica / Dogodek / 14. Mednarodni plavalni miting VERONIKA 2015

14. Mednarodni plavalni miting VERONIKA 2015

plavalni miting veronika

V Plavalnem klubu Kamnik, ki je z več kot 80-letno tradicijo med najstarejšimi plavalnimi klubi v Sloveniji, letos organiziramo že 14. Mednarodni plavalni miting VERONIKA 2015, eno največjih plavalnih tekmovanj v Sloveniji. Lani se ga je udeležilo 455 tekmovalcev iz 29 klubov, od tega 23 slovenskih. Tekmovanja se vedno udeležujejo najboljši slovenski plavalci, saj nudi eno izmed zadnjih možnosti za izboljšanje osebnih rezultatov pred državnimi prvenstvi.

Dopoldanski del tekmovanja s pričetkom ob 9.00 uri bo namenjen mlajšim selekcijam, ki se bodo v direktnih finalih 100 m disciplin potegovale za najvišja mesta. Popoldanski del, ki se bo predvidoma začel okoli 15.00 ure, bo v znamenju velikih final v 50 m disciplinah (prsno, prosto, hrbtno in delfin), kjer se bodo za najvišja odličja med seboj pomerila znana plavalska imena. Razlogov za glasno vzpodbujanje domačih favoritov in drugih finalistov ne bo zmanjkalo. Obiskovalci se bodo lahko potegovali tudi za veliko atraktivnih nagrad srečelova in občudovali kamniško Veroniko z Malega gradu, pol žensko in pol kačo, ki izjemoma za ta veliki dogodek za en dan stopi iz kamniškega grba.

Vabimo Vas, da tudi Vi postanete del tega dogodka, ki se bo odvijal na letnem olimpijskem bazenu v Kamniku, v soboto 11. julija 2015, s pričetkom ob 9.00 uri. Zagotavljamo Vam, da boste z nami preživeli nepozaben in zanimiv dan, kjer boste lahko spremljali odlične plavalne nastope, poskrbeli pa bomo tudi za dobro vzdušje in polne želodčke.                                                                                                          

Vsi ljubitelji plavanja prisrčno vabljeni v Kamnik na miting Veronika 2015!

Vstop je prost!

Organizacijski odbor
Veronika 2015