Naslovnica / Dogodek / 2. HUMANITARNO STREET WORKOUT TEKMOVANJE z občino Kamnik za Anino zvezdico

2. HUMANITARNO STREET WORKOUT TEKMOVANJE z občino Kamnik za Anino zvezdico

Tudi letos vas za zaključek leta vabimo na humanitarni dogodek, ki bo v Kamniku potekal drugič. Po lanskem nepozabnem dnevu, smo se odločili, da naše druženje in zbiranje hrane ponovimo. Člani skupine Street Workout Kamnik v sodelovanju z občino Kamnik organiziramo športni humanitarni dogodek za Anino zvezdico.

Predstavili in tekmovali se bodo člani skupin street workout iz Slovenije in Hrvaške. Glavni fokus tega dogodka pa bo zbiranje hrane – vsi izdelki hrane, ki jih bomo zbrali, bodo šli lokalnim družinam v stiski. S tem želimo pomagati socialno šibkejših družinam, da bo tudi zanje letošnji december nekaj posebnega.

KATEGORIJE: Pull upi, Muscle upi, Dipsi, Avstralci, Neutralci, Freestyle (Člani in Mladinci (do 15 let)) **Obvezne Prijave!

STOPIMO SKUPAJ IN POMAGAJMO
>Več nas bo, bolj bo veselo in več hrane bomo lahko zbrali!<

Namesto prodaje vstopnic smo se organizatorji odločili, da bomo s pomočjo Anine zvezdice, zbirali po vsaj tri izdelke hrane z daljšim rokom trajanja, ki jih bomo po končnem dogodku razdelili lokalnim družinam.

Zato si vzemite čas in pridite na dogodek, kjer vam bomo še enkrat dokazali, da gresta šport in humanitarnost odlično skupaj. Povabite še svoje prijatelje, partnerje, družino, sorodnike in vse ostale, ki bi radi spoznali nov način vadbe ter bi radi pomagali družinam v stiski.

MEDNARODNO STREET WORKOUT TEKMOVANJE
KDAJ: Nedelja 20.12.2015 ob 17.00
KJE: Telovadnica OŠ TOMA BREJCA, Šutna 39, 1241 Kamnik
VSTOPNINA:3 ali več izdelki z daljšim rokom uporabe (moka, riž, makaroni, olje, napolitanke, čokolada, ipd.)