Naslovnica / Dogodek / 21. plavalni miting Veronika

21. plavalni miting Veronika

V Plavalnem klubu Kamnik, ki je s 89-letno tradicijo med najstarejšimi plavalnimi klubi v Sloveniji, letos organiziramo že 21. mednarodni plavalni miting VERONIKA 2022, enega največjih plavalnih tekmovanj v Sloveniji.

Dopoldanski del tekmovanja s pričetkom ob 9. uri bo namenjen vsem selekcijam, ki se bodo v direktnih finalih 100 m disciplin ( (in predtekmovanji 50 m disciplin) potegovale za najvišja mesta. Popoldanski del, ki se bo predvidoma začel okoli 15. ure, bo v znamenju velikih final v 50 m disciplinah (prsno, prosto, hrbtno in delfin), kjer se bodo za najvišja odličja med seboj pomerili najboljši iz dopoldanskega dela, med njimi tudi uveljavljeni plavalci.

Letos bomo poskrbeli tudi za atraktivno tekmovanje mešanih štafet v mešanem slogu. Obiskovalci pa bodo lahko občudovali kamniško Veroniko z Malega gradu, pol žensko in pol kačo, ki izjemoma za ta veliki dogodek za en dan stopi iz kamniškega grba.

Vabimo Vas, da tudi Vi postanete del tega dogodka, ki se bo odvijal na letnem olimpijskem bazenu »Pod skalco« v Kamniku, v soboto 25. junija 2022, s pričetkom ob 9. uri. Zagotavljamo Vam, da boste z nami preživeli nepozaben in zanimiv dan, kjer boste lahko spremljali odlične plavalne nastope, poskrbeli pa bomo tudi za dobro vzdušje, srečelov in polne želodčke.

Vsi ljubitelji plavanja prisrčno vabljeni v Kamnik, na miting Veronika 2022.

Vstop je prost!