Februar 2016

Prireditev oz. dogodek ima ponovitve

sre10febCelodnevna prireditevDan odprtih vrat Vrtca Antona Medveda Kamnik(Celodnevna prireditev: sreda)

Čas

Celodnevna prireditev (Sreda)

Podrobnosti

 

V Vrtcu Antona Medveda Kamnik izvajamo dejavnosti, ki spodbujajo UČENJE ZA ŽIVLJENJE.

Kako naj se naši otroci učijo, da bo znanje trajno, je področje, ki mu v Vrtcu Antona Medveda Kamnik namenjamo veliko pozornosti.

Želimo si, da bi bili naši otroci, ko odrastejo, pripravljeni za življenje, odgovorni, ustvarjalni. Ena od možnosti je, da sledimo naravi, jo opazujemo, raziskujemo vsak dan, ob vsakem vremenu in se učimo od vsega, kar nam ponuja. Dejavnosti v vrtcu uresničujemo s sodelovanjem v projektih Otroci potrebujemo gozd, Ekošola kot način življenja, Eko vrt, Pomahajmo v svet…

V vrtcu imamo oblikovanih več eko vrtičkov. Zanje s pomočjo zaposlenih v vrtcu skrbijo otroci. Učimo se odgovornosti, vztrajnosti, zaupanja, poštenosti, kar so tudi vrednote našega vrtca. Zaposleni v vrtcu se zavedamo odgovornosti, da z lastnim vzgledom vzgajamo za etiko in vrednote in s tem vplivamo na prihodnost razvoja družbe.

Vrtec je živ organizem, delo z otroki neprecenljivo in napake, ki jih naredimo v tem obdobju, nepopravljive.

Spoštovani starši, v našem vrtcu verjamemo, da skupaj zmoremo več in da lahko z zaupljivim medsebojnim sodelovanjem omogočimo našim otrokom čim boljše pogoje za njihov osebnostni – celostni razvoj.

dan odprtih am1

Organizator

Vrtec Antona Medveda Kamnik

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve