Naslovnica / Dogodek / Čarobno popotovanje v svet zvoka v Termah Snovik

Čarobno popotovanje v svet zvoka v Termah Snovik

Vabljeni v Terme Snovik na skupinsko kristalno zvočno kopel ČAROBNO POTOVANJE V SVET ZVOKA, kjer se bomo okopali z zvoki zdravilnih instrumentov ter vstopili v globoko sprostitev in proces samozdravljenja na vseh nivojih.

Zvočno kopel in individualne terapije bosta vodila celostna terapevta – Zala Javornik in Žiga Mlakar Agrež. Njuno poslanstvo je pomagati ljudem in jih navdihovati pri iskanju sebe, odkrivanju svojih potreb, želja ter potencialov, in poiskati trajno pot do lahkotnejšega ter zdravega načina življenja na vseh nivojih bitja. Z znanjem, izkušnjami in osebnim pristopom vam želita pokazati pot do sprememb, ki vodijo v mir ter svobodno in srčno življenje.

KAKO BO DOGODEK “Kristalna zvočna kopel – ČAROBNO POTOVANJE V SVET ZVOKA” POTEKAL?

Med zvočno meditacijo sproščeno ležimo ali sedimo na blazinah. Prisluhnemo zvokom, opazujemo in čutimo, kaj se dogaja znotraj nas. Naša zaznava se med prepuščanjem zdravilnim zvokom poglobi in postane subtilnejša – pripelje nas bližje k sebi.

V stanju notranjega miru, ki ga dosežemo z vibracijami holističnih instrumentov in glasu, se bo sprožil proces samozdravljenja, dosegljiva pa nam bodo tudi globlja stanja zavesti. Med ustvarjanjem se uporablja razne instrumente, ki predstavljajo različne naravne elemente in podpirajo vse spektre bitja: šamanski boben, ropotuljice, dežna palica, zvončki, kristalne posode uglašene na 432 Hz, kitaro, vokal in druge.

Ti instrumenti ustvarjajo vibracije, ki blagodejno vplivajo na naše psiho-fizično stanje, sproži se proces razstrupljanja, sprostijo se nekatere čustvene in energijske blokade, telo poveča svoj energijski kanal in postane bolj pretočno, začutimo lahko izboljšan stik s seboj.

Vibracije na fiziološki ravni spodbudijo celice, da se postavijo nazaj v svoj ritem in tako z vsakim ustvarjenim zdravilnim zvokom uravnovesijo celoten organizem v svoje prvotno stanje delovanja. Z uporabo ritma in frekvence omogočimo, da se premaknemo z našega normalnega beta stanja (budno stanje) v alfa (sproščena zavest, vstopna točka v globlja stanja zvesti) in dosežemo celo theta (meditativno stanje) in delta stanje (spanje).

Zvočna meditacija je namenjena vsakemu, ki si želi sprostitve, globljega stika s seboj oziroma aktivacije samozdravljenja. Pred prihodom ne potrebuješ nobenega predznanja ali priprav.

CENA: 25 €/osebo; 40 €/par.

KAJ POTREBUJEŠ? Udobna oblačila in steklenico vode.

Po skupinski zvočni kopeli bodo od 19. ure naprej na voljo termini za individualne terapije. Na voljo bodo:

  • Reiki (energijska terapija)
  • Psihoterapija (pogovorna terapija)
  • Zvočna terapija (individualno zdravljenje z zvokom)

Prijave na dogodek ali individualno terapijo potekajo na recepciji term do vključno petka, 3. 6. 2022.

Telefon: 01 83 44 110
E-pošta: animacija@terme-snovik.si

INDIVIDUALNE TERAPIJE

Odločite se lahko za 30-minutno ali 60-minutno terapijo.

Cena 30-minutne terapije je 45 €.

Cena 60-minutne terapije je 80€.

Obliko individualne terapije si izbereš sam/a. Lahko kontaktiraš na info@svetal.si ali pokličeš na telefonsko številko 069/721-693 in deliš, s čim se soočas. da izbrate najprimernejšo obliko terapije.

REIKI – Energijska terapija

Reiki je ime za trenutno najbolj razširjeno obliko energijskih terapij v svetu. Sama beseda je sopomenka besedam, kot so: chi, prana, energija, …
Po kratkem uvodnem pogovoru se uležete na masažno mizo. Začnemo s čiščenjem aure, uravnamo vse čakre in vzpostavimo nemoten pretok energije skozi vaše telo. Tako omogočimo idealne pogoje za samozdravljenje. V nadaljevanju se osredotočimo na tiste dele, kjer je pretok slabši oziroma kjer se pojavlja fizična bolečina, napetost, nelagodnost ali nepretočnost.

Proces je človeku popolnoma naraven in ga na nezavednem nivoju uporabljamo vsi skozi naše življenje. Dobri primeri tega so polaganje rok na dele telesa, kjer nas boli; objem otroka, ki čuti stisko; masaža oziroma tapkanje delov telesa, kjer čutimo napetost.
V tem procesu je najino telo kanal, preko katerega prejemaš točno takšne procese, ki jih v danem trenutku potrebuješ.

Več si preberi tukaj: https://svetal.si/reiki/

PSIHOTERAPIJA – Pogovorna terapija

Ta oblika terapije bi se lahko imenovala tudi pogovorna terapija. Enako kot pri Reiki-ju se tudi psihoterapije poslužujemo skozi celo življenje. Pomislite, kolikokrat ste omogočili varen prostor za pogovor prijatelju, znancu, otroku ali družinskemu članu.
Ko lahko vokaliziramo svoje težave in izzive v varnem prostoru, kjer ni obsojanja, se napetosti avtomatsko sprostijo, nam odleže, se počutimo sprejete in ne več osamljene s svojimi strahovi, skrbmi.

Med terapijo vam terapevta prisluhneta in ponudita orodja za samopomoč v vaši trenutni življenjski situaciji. Ta orodja so na primer samoopazovanje, dihalne vaje, gibalne vaje, vokalne vaje, … Svetujeta tudi o postavljanju zdravih mej v odnosih, kako uravnati živčni sistem, kako ozavestiti in opustiti omejujoče podzavestne vzorce.

Vse te tehnike vodijo do boljšega zavedanja sebe, svojega telesa, čustev in misli.

Več si preberi tukaj: https://svetal.si/psihoterapija/

ZVOČNA TERAPIJA – Zdravljenje z zvokom

Zvok je orodje, ki se uporablja za sproščanje, dvig energije in zdravljenje že tisoče let.

Po kratkem uvodnem pogovoru se uležete na masažno mizo in se prepustite zdravilnim vibracijam zvoka. Med terapijo intuitivno izbirava instrumente s pomočjo katerih sprostite svoje telo in tako močno ojačate proces samozdravljenja. Uporabljava instrumente uglašene na 432 Hz. Ta frekvenca prodre v vsako celico telesa, uravnovesi njeno delovanje in s tem uglasi telo, da zaigra kot usklajen orkester.

V tem stanju se telo globlje sprosti, dvigne energijski pretok ter se osvobodi tenzij, bolečin, čustvenih blokad in invazivnih miselnih procesov.

Pri zvočnih terapijah uporabljava vokal, šamanski boben, ropotulje, dežne palice, koshi zvončke, kristalne posode, flavte, kitaro, …

Več si preberi tukaj: https://svetal.si/zvocna-terapija/

Več si lahko preberete na www.svetal.si ali terapevta z vprašanjem kontaktirate na info@svetal.si ali na telefonsko številko 069/721-693.

Vabljeni!

 Terme Snovik