Naslovnica / Dogodek / Dobrodelni koncert The Eccentrics

Dobrodelni koncert The Eccentrics

Vabimo vas na dobrodelni koncert skupine The Eccentrics ob njihovem 5. letu obstoja. Skupaj z glasbenimi gosti bodo zbirali prostovoljne prispevke, ki bodo tudi vstopnina na koncert, katere bodo tokrat namenili Pediatrični kliniki Ljubljana, oddelku z otroci, ki se borijo za rakom. Častni pokrovitelj koncerta je župan Občine Kamnik Matej Slapar. Koncert se bo odvijal v domu krajanov Šmarca, 14. decembra 2019, ob 19. uri.

Prisrčno vabljeni, da skupaj pomahamo v slovo letu 2019 in ga zaključimo dobrodelno.

Na koncu koncerta pa Vas čaka še sladko presenečenje.

Letos, 14. decembra praznujejo že 5. obletnico obstoja. Tudi njihova praznovanja so, kot vsi njihovi  nastopi, dobrodelne narave. Prvo leto so pomagali Anini zvezdici, naslednje leto so z zbranimi prostovoljnimi prispevki pomagali fantu za operacijo v tujini, potem so pomagali pevki Anji, ki je zbirala sredstva za Brajev tiskalnik, lansko leto so pomagali PGD Šmarca, letos, 14. decembra, pa bodo prostovoljne prispevke, ki jih bodo zbirali na njihovem jubilejnem koncertu, namenili Pediatrični kliniki, in sicer oddelku z otroki, obolelimi za rakom.

Skozi večer vas bo v besedi popeljala radiska in televizijska voditeljica, Daniela Paj. Na odru pa ne bodo sami, ampak bodo letu, ki se izteka, pomahali tudi, Ella Roš, mlada ustvarjalka Lea Koban iz Zagorja ob Savi,  Anja Pustak Lajovic skupaj s kitaristom iz zasedbe The Eccentrics. V čarobni Božični čas, pa vas bo popeljala Vida Zupin, ki študira glasbo v Londonu. Čisto na koncu, pa se ji bosta pridružili še njeni sestri Ela in Ina.

Ob tej priložnosti, pa bi se radi zahvalili vsem, ki jim vsako leto pomagajo in jih spremljajo na njihovi glasbeni poti, predvsem, pa veliko zahvalo izrekajo KS Šmarca, ki jo vodi gospod Matjaž Šporar, ker jim omogočajo, da imajo svoje vaje v dvorani krajevnega doma. Zahvalili pa bi se radi tudi hostesam, ki jim vedno priskočijo na pomoč in pa gasilcem, PGD Šmarca, ki  vsako leto pomagajo pri usmerjanju obiskovalcev , ki se udeležijo  njihovega koncerta.

Vabimo vas v čim večjem številu, da skupaj z glasbenimi gostij praznujete 5. obletnico delovanja skupine The Eccentrics in s tem polepšate praznike otrokom, ki se borijo za rakom na pediatrični kliniki v Ljubljani.