Naslovnica / Dogodek / Glasba srca in duha – Praznični koncert Branke Božič

Glasba srca in duha – Praznični koncert Branke Božič

branka bozic

DVORANA NAD KAVARNO VERONIKA KAMNIK

TOREK, 9.12.2014, OB 19.30

Branka nas bo s svojo božansko glasbo popeljala v čarobne energije predbožičnega časa, ko v srcih ljudi zaživi ljubezen, ko se rodi na tisoče želja. Naj vam tudi  letošnji božični koncert prinese še globljo povezavo z duhom in subtilnimi svetovi duše. Ob spremljavi izvrstnega pianista Tima Zupančiča bo Branka zapela nekaj že priljubljenih pesmi, premierno pa tudi novi  »Človek, imej se rad« in »Marija«.

Branka se je ravnokar vrnila z otoka Maui na Havajih, kjer je posnela nov videospot za pesem I AM.

Branka Božič ima za seboj mnoge samostojne koncerte in nastope doma in  v tujini (Irska, Kanada, Japonska, Havaji, Sarajevo…). Z vrhunskimi domačimi in tujimi glasbeniki je posnela štiri zgoščenke z avtorsko glasbo (Nov svet / New World, Na Zemlji sem doma, I Believe in Love, Imagine Your Life).

O Branki:

„Branka Božič ni le izvrstna pevka, temveč glasnica novega razumevanja sveta, ki skozi svoje pesmi in pripovedovanja odpira razgled v dimenzije duha. Njena izvirna avtorska glasba prihaja iz angelskih svetov, iz prostorov pradavne modrosti prednikov, iz njenega intimnega sveta… Iz nje veje zavest o plemenitosti človeškega bitja, upanje za človeštvo, iskrena vera v dobroto, ljubezen, radost življenja…”

Dr. Romana Ercegovič