Naslovnica / Dogodek / Glasbena nedelja v Pubu Pod Skalo: MAROO

Glasbena nedelja v Pubu Pod Skalo: MAROO

Pred nami je prva glasbena nedelja, ki jo bomo otvorili z nastopom akustičnega dueta Maroo. Prepustite se karizmatičnemu vokalu pevke in spremljavi kitarista, ki bosta pripravila resnično odlično nedeljo.

Maroo je akustični duet dveh prijateljev, ki ju poleg prijateljstva druži tudi ljubezen do glasbe. Posegata po širokem žanrskem spektru blues rock, soul, funk in jazz pesmi.  Te so prirejene in izvajane na poseben avtorski način, s čimer Maroo v vsako pesem vneseta svojo noto.  Oba člana dueta sta šolana glasbenika, ki sedaj svoje glasbeno znanje sama podajata mlajšim. V glasbo sta vpeta že od malih nog, zaradi česar je njuno muziciranje izjemno kvalitetno.

Prezentacijo pesmi preveva čutnost markantnega vokala Maruše Traven in spretno ubiranje strun Anžeta Babnika na kitari, tu in tam pa celoten aranžma popestri še zvok flavte. Nabor priredb je sestavljen iz bolj ali manj znanih pesmi, ki pa imajo vse svojo, še neslišano “Maroo” preobleko.

Lepo vabljeni, vstop je prost!

FB: https://www.facebook.com/maroo.duo/
IG: https://www.instagram.com/maroo.duo/
YT: https://www.youtube.com/watch?v=GLnUrs_tst4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0Xy95B-iobJgfd-onXP1wuA6e1pzOI87OmV0bkAxQYB9Rk-9RA08TStz8

______________________________________
(Glasbeniki bodo veseli vaših prostovoljnih prispevkov ).