Naslovnica / Dogodek / Igralska delavnica s krepitvami veščin javnega nastopanja po metodi čutnega spomina

Igralska delavnica s krepitvami veščin javnega nastopanja po metodi čutnega spomina

»Cel svet je oder in vsakdo izmed nas mora igrati določeno vlogo«, so besede znamenitega Williama Shakespeara, ki smo jih slišali kar nekajkrat v življenju. Če vas zanima kaj navedeno sploh pomeni, se nam pridružite na tej kreativni delavnici, kjer bomo razkrinkavali naše vsakdanje socialne vloge, a pomočjo katerih bomo kreirali tiste na odru.

Delavnica je primerna tako za igralce in druge umetniške izvajalce, kot tudi tiste, ki želite okrepiti svoje veščine javnega nastopanja ali zgolj ozavestiti pomen izrečenih besed v vsakdanjem življenju in se ne bojite novih izzivov.

Metode dela bodo zbranost preko petih čutil, organsko sproščanje telesa, igralske vaje čutnega spomina in improvizacije s pomočjo imaginacije (reference: Stanislavski, Strasberg, Vajevec).

Vodja delavnice, ki bo potekala v Mali dvorani, je Žiga Čamernik: igralec, pedagog in recenzent. Priporočeni prostovoljni prispevek je 10 evrov.

Zaradi bolj poglobljenega in kvalitetnega načina dela je število udeležencev omejeno na 8, zato so prijave obvezne na zigacamernik@yahoo.com.