Naslovnica / Dogodek / Izložbena razstava: Gvantar – več kot obešalnik

Izložbena razstava: Gvantar – več kot obešalnik

Oktober 2019

pon07oktCelodnevna prireditevsob12Izložbena razstava: Gvantar - več kot obešalnik(Celodnevna prireditev) Kotiček pod srečno zvezdo, Maistrova 1, 1241 Kamnik Organizator: Kotiček pod srečno zvezdo Vrsta prireditve:Prodajna razstava

Čas

Oktober 7 (Ponedeljek) - 12 (Sobota)

Lokacija

Kotiček pod srečno zvezdo

Maistrova 1, 1241 Kamnik

Podrobnosti

Gvantar obešalniki so funkcionalni izdelki, ki služijo svojemu namenu. Združujejo inovativno in ustvarjalno reševanje oblikovanja lesa, prefinjeno  ročno obdelavo slovenskega lesa in sodobne oblikovalske smernice. So izdelki, v katerih se prepleta tradicija z modernim oblikovanjem.

Osnovni koncept in izziv je, kako iz predmetov za vsakodnevno rabo ustvariti visokokvaliteten izdelek umetniške vrednosti. Gvantar obešalniki so  zasnovani tako, da poleg svoje namembnosti nudijo tudi estetski užitek.

Oblikovalka Gvantar obešalnikov je arhitektka Barbara Grilc, ki je diplomirala leta 1999 na Fakulteti za arhitekturo v Ljubljani. Ukvarja se z notranjim oblikovanjem. Njeno delo zahteva sintezo kreativnih rešitev in funkcionalnosti in vse to se lepo izraža v njenih izdelkih.

Razstava, ki bo v Kotičku pod srečno zvezdo na Maistrovi 1 v Kamniku na ogled od 7. do 12. 10. 2019, je zasnovana kot izložbena razstava.

Povezava na blog: https://www.ustvarjalneideje.si/si/blog/gvantar-vec-kot-obesalnik-b82.html

 

Organizator

Kotiček pod srečno zvezdo

X