Naslovnica / Dogodek / KIK IN – start up podjetniška delavnica

KIK IN – start up podjetniška delavnica

kikinTermini delavnic:

sreda, 27.5 od 17.00 (delavnica je polna)
četrtek, 4.6, ob 17.00

Vabimo te, da se nam pridružiš na brezplačni 4-urni podjetniški delavnici, na kateri boš spoznal kaj je sodobno podjetništvo ter se priučil tehnik in metod za razvoj lastne podjetniške ideje.

V prvem delu boš spoznal nekaj resnic o startupih in primere uspešnih podjetnikov. Sledila bo predstavitev elementov uspešne poslovne ideje, s katerimi boš opredelil ključne hipoteze poslovnega modela za lastno idejo. V tretjem delu se boš seznanil z vitkimi metodami razvoja podjetja in izdelal operativni načrt za testiranje hipotez na terenu.Zadnji del delavnice bo namenjen tehnikam in primerom za uspešno predstavitev podjetniške ideje.

Kako se nam pridružite?

Udeležba brezplačna. Za vsak termin je na voljo 10 mest, prijave zbiramo preko elektronske pošte: kik-starter@kotlovnica.si

Delavnico bo izvaja Domen Bole

Mag. Domen Bole, podjetniški svetovalec v Start:up Centru Tehnološkega parka Ljubljana in svetovalec v programu Go:Global Slovenija, je po izobrazbi magister poslovodnih ved. V času študija, kot tudi v gradnji profesionalne kariere se je specializiral za področje podjetništva in zagona ter vodenja podjetij z uporabo sodobnih metodologij. V 15-letni karieri je deloval v vodstvu večjih malih in srednjih podjetij ter soustanovil 3 startupe. Do danes je več kot 150-im podjetjem pomagal pri razvoju poslovnih načrtov, poslovnih modelov in internacionalizaciji poslovanja ter organiziral ali izvedel več kot 200 podjetniških delavnic in predavanj doma in v tujini.

Dogodek organizira: Zavod MC Kotlovnica, Tehnološki park Ljubljana

Dogodek Podpira: Občina Kamnik, Elektrina d.o.o.