Naslovnica / Dogodek / KIK OFF – podjetniški večer (Sipaboards)

KIK OFF – podjetniški večer (Sipaboards)

Podjetniki nam bodo na KIK off srečanju predstavili njihove poslovno pot ter razkrili izkušnje in pasti s katerim se spopadajo.

Podjetniki nam bodo na KIK off srečanju predstavili njihove poslovno pot ter razkrili izkušnje in pasti s katerim se spopadajo. Na druženju želimo spodbuditi podjetniško in inovativno miselnost ter razbliniti zagrenjene poglede današnjega časa.

Kratka predstavitev delovanja KIK starter – Start:up Geek House – Matjaž Jug, Domen Bole

sipaboards

KIKŠtarter uporabnikom nudijo stalno ali občasno ustvarjalno in sodelovalno delovno okolje. Tu lahko uporabniki delujejo neodvisno in se po potrebi medsebojno povezujejo. V coworking prostorih so uporabnikom na voljo stalne mize ali fleksibilna delovna mesta, ki si jih izberejo vsakič sproti, glede na razpoloženje, potrebo po zasebnosti ali zaradi sodelovanja z drugimi coworkerji.

Sipaboards – Sebastjan Sitar
SipaBoard ima električno baterijo, katere moč sup najprej napihne, nato pa olajša prve veslaje. Iznajdljivo skrit potisni motor na dnu supa pomaga pri ohranjanju ravnotežja in smeri, podobno
kot to poznamo pri učenju vožnje s kolesom. Ker gre za vodni šport, bo SipaBoard povečal varnost. Celo začetniki in otroci bodo uživali brez skrbi: vedno si bodo lahko pomagali z motorjem, ki ga upravljajo z gumbom na veslu. SipaBoard je za vso družino.

Vabljeni vsi, ki si želite novih izzivov in vas zanima podjetništvo, inovativnost in razvoj, da si vzamete čas in se nam pridružite!
Vstopnina / kotizacija: vstopnine ni