Naslovnica / Dogodek / Koncert Before Time

Koncert Before Time

Before Time je kamniška zasedba, ki jo stežka umestimo v točno določen žanr. Lahko bi jih opisali kot sodobni indierock, s pridihom psihadelije.

Različnost petih posameznikov se kaže v inštrumentalni podlagi, ki predstavlja stičišče raznovrstnih umetnosti in pogledov na svet. Ustvarjajo kar začutijo, zato nam na odru obljubljajo povsem pristne in iskrene ”predčasnike”.

Rezervacija vstopnica na naslov: info@kotlovnica.si

Število obiskovalcev je omejeno na 50.

Organizatorji dogodka: Kulturno društvo Priden možic, Zavod Mladinski center Kotlovnica Kamnik, Dom kulture Kamnik, Skupina Štajn

POMEMBNO!

Na dogodek ne hodite bolni; vedite se odgovorno do drugih obiskovalcev in sebe. Ključnega pomena je higiena, pri vstopu na prizorišča si bo treba razkužiti roke, enako bo treba storiti, ko boste odhajali. Ohranjajte medsebojno razdaljo, ki naj znaša vsaj 1,5 metra. Dodeljeno vam bo sedišče, ki bo namenjeno le vam in ga do konca dogodka ne bo mogoče menjati. Stoli bodo med seboj oddaljeni 1,5 metra. Na posamezen dogodek pridite z masko, ki jo nosite do sedišča. Masko uporabite tudi med obiskom sanitarij. Vsa ustrezna obvestila o ukrepih bodo nameščena tudi ob vhodu na prizorišče ter znotraj le-tega.