Naslovnica / Dogodek / Kul petek v Eco Resortu – Bečo & Nesh

Kul petek v Eco Resortu – Bečo & Nesh

Vabljeni na prvi avgustovski KUL petek v Slovenia Eco Resort z akustičnim dvojcem  Duo Bečo & Nesh, ki prihaja iz Kranja, iz glasbene skupine @becoandcompany.

Oba sta vsak na svojem glasbenem področju zelo aktivna, saj pripravljata vsak svoj prvi studijski album. Preigravala bosta znane skladbe, največjih kantavtorjev področja bivše Jugoslavije, kot so: Balašević, Magnifico, Bora Đorđević, Massimo, Kocijančič, Bajaga, Smolar itd. V repertoarju boste slišali tudi nove avtorske pesmi, ki so nedavno zagledale luč na radijskih postajah.

Kot je na KUL petkih navada, bo na voljo široka ponudba hrane in pijače, ki bo predstavljena na tradicionalnih Kul petek stojnicah. Za pijačo bo poskrbljeno na stojnici s pivom, špricerji in sokovi ter  na Gin & Tonic in Aperol Spritz stojnici. Stojnice s hrano pa bodo ponujale mehiško hrano, Love2Bake Pizze z drožmi, MangoTree stojnica s tajsko hrano, cesarski praženec (Nada Bučar), vaflje (Bernarda Siljan s.p.),  na stojnici Slovenia Eco Resorta pa boste dobili slastne burgerje in bike hot dog-e.

Seveda bo poleg ponudbe na stojnicah možno uživati tudi v celotni ponudbi iz restavracije in lokala Slovenia Eco Resort.

Se vidimo na prvem avgustovskem KUL petku v Slovenia Eco Resortu.