Naslovnica / Dogodek / Kul petek – začetek nove sezone kamniških družabno-kulinaričnih večerov v parku Evropa

Kul petek – začetek nove sezone kamniških družabno-kulinaričnih večerov v parku Evropa

Julij 2019

pet05Jul18:0023:59Kul petek - začetek nove sezone kamniških družabno-kulinaričnih večerov v parku Evropa18:00 - 23:59 Park Evropa Kamnik Organizator: Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik Vrsta prireditve:Družabna prireditev,Kulinarična prireditev

Čas

(Petek) 18:00 - 23:59

Lokacija

Park Evropa Kamnik

Podrobnosti

Tudi letos bo dišalo iz parka Evrope. Kulinarična prireditev, Kul petek, bo že tretje leto zapored razvajala brbončice številnih obiskovalcev. Letos bo potekal vsak petek v juliju in avgustu.

Stalnica Kul petkov pa bo tudi letos prvovrstna hrana, ki jo bodo gostinci pripravili pred očmi obiskovalcev. Vrnile se bodo tudi lanske in predlanske uspešnice, kakovostna glasba in lep ambient, v katerem bo hrana postrežena.

Iz parka Evropa bo dišalo od 18.00 do polnoči.

Poseben pa bo prvi Kul petek, ki bo tudi uvod v kolesarski Maraton Alpe, ki bo potekal v nedeljo, 7. julija. Prireditev v parku Evropa bo obiskal eden najboljših slovenskih smučarskih letalcev Robert Kranjec. Robi Kranjcu boste obiskovalci lahko prisluhnili v prijetnem pogovoru. Na prireditvi, ki bo posvečena kolesarstvu, bodo tekmovalci lahko tudi prevzeli štartne številke za Maraton Alpe.

Organizator

Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik