Naslovnica / Dogodek / Odbojkarska tekma: Calcit Volley : Mladost Brčko [MEVZA]

Odbojkarska tekma: Calcit Volley : Mladost Brčko [MEVZA]

Z nasprotnikom, ki to soboto prihaja v Kamnik, imajo Calcitovci še neporavnane račune. Še ne mesec dni nazaj so bili prav odbojkarji Mladosti iz Brčkega tisti, ki so Kamničanom zadali prvi letošnji poraz. Takšnega, ki najbolj boli – po vodstvu z 2:0.

Zdaj je čas za domačo šolo! V soboto, 7. decembra, #CalcitVolley gosti Odbojkaški klub Mladost Brčko. Tekma se bo v ŠD Kamnik pričela ob 20. uri.

Pred vhodom vam bosta dobrodošlico izrekla Anton Meso Kamnik z brezplačno večerjo in Maister Brewery z akcijsko ceno piva. Na mikrofonu bo tokrat Tomaž Okorn, odbojkarski parket pa bodo v plesnega spremenile energične Leaders Unified Dance Team.

Na blagajni ne pozabite vzeti svojega izvoda dobrodelnega koledarja 2020. Z nakupom pomagate pri zbiranju sredstev za napravo, ki bo težje pokretnim in nepokretnim oskrbovancem DSO Kamnik omogočila učinkovitejše fizioterapije. Da bo spomin na sezono 2019/20 še lepši, pa poprosite naše fante za kakšen podpis.

VSTOPNINA
Vstopnine ni za člane OK Kamnik in Minerje z navijaškimi majicami. Za vse ostale:
odrasli: 5 EUR
dijaki, študenti, upokojenci: 2,5 EUR
otroci do 15. leta: brezplačno

Vstopnice bodo naprodaj pol ure pred pričetkom tekme na blagajni pred vhodom v dvorano. Na blagajni bo možen tudi vpis v OK Kamnik, članarina znaša 30 EUR in omogoča brezplačen ogled vseh domačih tekem Calcit Volley v sezoni 19/20. Ob vpisu v klub prejmete še navijaško majico in bidon.

Navijajte za nas glasno in strastno!