Naslovnica / Dogodek / Odbojkarski tekmi: Calcit Volley – Viteos Neuchatel (Ž) in Calcit Volley – Guaguas Las Palmas (M)

Odbojkarski tekmi: Calcit Volley – Viteos Neuchatel (Ž) in Calcit Volley – Guaguas Las Palmas (M)

Sreda v Kamnik prinaša kar dva obračuna v evropskem pokalu CEV, ki ju nikakor ne smete zamuditi!

ŽENSKE: Calcit Volley – Viteos Neuchatel ob 17.00

Ob 17.00 bomo najprej spremljali obračun šestnajstine finala v ženski kategoriji. Na parket bosta stopili ekipi slovenskih in švicarskih državnih prvakinj, domači Calcit Volley in Viteos Neuchatel. To bo prvi dvoboj omenjenih ekip, povratna tekma pa bo sledila osem dni pozneje, 25. novembra, v Švici.

MOŠKI: Calcit Volley – Guaguas Las Palmas ob 20.00

Po koncu ženske tekme nikar ne zapuščajte sedišč, saj sledi še drugi polčas moškega spektakla. Po tem, ko sta se ekipi Calcit Volley in Guaguas Las Palmas minulo sredo že pomerili na Kanarskih otokih, bomo v sredo ob 20.00 spremljali še odločilni boj za uvrstitev v šestnajstino finala pokala CEV. Calcit Volley bo lovil zaostanek s prve tekme, a s prednostjo domače dvorane in glasno podporo s tribun se fantje nadejejo rezultat spremeniti v kamniško korist in si zagotoviti odločilni zlati niz.

Športna dvorana Kamnik bo odprta za navijače, a pod strogimi pogoji za preprečevanje širjenja okužb. Vstop v dvorano bo omogočen le tistim, ki bodo na vhodu izkazali izpolnjevanje pogoja PCT ob priložitvi veljavnega osebnega dokumenta. Ves čas zadrževanja v dvorani je obvezna nošnja zaščitnih mask in upoštevanje medsebojne razdalje.

Vljudno vabljeni na dan evropske odbojke v Kamnik!