Naslovnica / Dogodek / Regijski dogodek mladinskega sektorja Osrednjeslovenske regije

Regijski dogodek mladinskega sektorja Osrednjeslovenske regije

Rastimo_skupaj-001Na pobudo Urada Republike Slovenije za mladino vas Mladinski svet Slovenije v sodelovanju z Mladinsko mrežo MaMa in Zavodom Movit vas vabimo na regijski dogodek mladinskega sektorja Osrednjeslovenske regije, ki bo potekal v sredo, 7. oktobra 2015, s pričetkom ob 10. uri v Domu kulture Kamnik (Fužine 10, Kamnik).

Namen dogodka je dvigniti zavest lokalnih deležnikov za razvoj mladinskega sektorja, mladinskih politik in mladinskega dela na lokalni ravni preko izmenjave znanj, izkušenj in dobrih praks. Pridružili se nam bodo tudi predstavniki vlade, s katerimi bomo v strukturirani razpravi spregovorili o odprtih vprašanjih mladinskega sektorja in položaju mladih.

Vaša vloga na dogodku je izjemnega pomena, saj nam ponuja priložnost, da se iz prve roke seznanite z dogajanjem med mladimi v vašem lokalnem okolju, o aktivnostih, ki jih izvajajo in o težavah, ki jih pestijo. Z željo, da smo slišani, vas vabimo, da skupaj ustvarimo ta dogodek in prispevamo vsak svoj delež za boljšo prihodnost mladih.

Rastimo skupaj!