Naslovnica / Dogodek / Rose v deželi cirkusa – PREMIERA cirkuške predstave za otroke z obiskom dedka Mraza

Rose v deželi cirkusa – PREMIERA cirkuške predstave za otroke z obiskom dedka Mraza

December 2015

sre09dec18:00Rose v deželi cirkusa - PREMIERA cirkuške predstave za otroke z obiskom dedka Mraza18:00 Dom kulture Kamnik, Fužine 10, 1241 Kamnik Organizator: Dom kulture Kamnik Vrsta prireditve:Glasbena prireditev,Otroška prireditev

Čas

(Sreda) 18:00

Lokacija

Dom kulture Kamnik

Fužine 10, 1241 Kamnik

Podrobnosti

klovn rose

ROSE V DEŽELI CIRKUSA
Cirkuška predstava za otroke

Produkcija: Zavod Vitkar – Fourklor in KD Priden možic
Trajanje: 45 minut
Predstava je primerna za otroke od 4. leta starosti naprej

Igrajo: Anja Bezlova in člani Fourklor
Glasba: Goran Završnik
Koreografija in režija: Branko Potočan

Vstopnina: 5 eur
Rezervacija in prodaja vstopnic: 041 360 399 / 01 839 76 06 / info@domkulture.org / pisarna DKK, Fužine 10, 1240 Kamnik (pon. in pet. 9.00 – 14.00, tor. – čet. 9.00 – 17.00), TIC Kamnik, bencinski servisi Petrol s sistemom mojekarte.si, www.mojekarte.si ter ostala prodajna mesta mojekarte.si (trafike 3dva, M holidays, itd.)

Ko ji zjutraj skodelica čaja zgrmi po tleh, okno razbije sosedova žoga, avtobus zamuja in v trafiki nimajo pravih znamk, bi nekdo rekel, da je to res smola. Ampak to ni še nič v primerjavi s popoldanskim napadom komarjev, katastrofo milnih mehurčkov in maščevalnim pohodom pozabljenega pladnja v njeni kantini. Odkar je dobila službo v cirkusu, ji gre menda na bolje. To je Rose.

A kako je do tega prišlo?!

Bilo je nekega popoldneva, ko je bilo zunaj tako vroče, da se je zatekla v prvi prostor, ki ji je prekrižal pot (saj veste, ona hodi vedno samo naravnost). Vstopila je in se znašla v nekakšni džungli različnih rekvizitov, predmetov in razne šare, ki je ležala vse naokrog, visela s stropa in iz sten, kot bi jo razmetal tornado. Iz samega »firbca« začne raziskovati po prostoru in se spraševati, kaj bi to bilo in čemu je to namenjeno. A vsaka stvar, ki se je dotakne, pred njo oživi in se spremeni v očarljivo zgodbo, ki jo popelje v svet narobe, kjer ljudje visijo z glavo navzdol, se nihajo, vrtijo in izginjajo.

Tako spozna, da drugačnosti in razlike med ljudmi lahko naredijo svet lepši in boljši.

In že se veseli novega delovnega dne.

Po predstavi bo otroke obiskal tudi dedek Mraz!

Organizator

Dom kulture Kamnik