Naslovnica / Dogodek / Z ekranov na oder – koncert filmskih klasik

Z ekranov na oder – koncert filmskih klasik

Poletni koncert filmske glasbe Simfoničnega orkestra Domžale – Kamnik

Prišel je čas poletja. Čas, ko se izpred udobja kavčev in ekranov selimo v nedrja svetlega sonca, toplote in živahne narave. Pa vendarle, priznajmo si, tudi tisto prvo ima nek svoj čar. Vsak bi včasih sredi lepot poletja rad podoživel nekaj tistega prijetnega občutka, ki je prisoten, ko zgodaj zvečer na kavču s čipsem in pločevinko v naročju pogledaš dober film.

Na vašo srečo smo tu mi. Z ekranov smo zbrali glasbo vaših najljubših, vsem poznanih filmov, katerih atmosfero bomo z igranjem pričarali v poletni idili Samostana Mekinje v Kamniku (23. junija ob 20h) in dvorišča Kulturnega doma Franca Bernika v Domžalah (20. junija ob 20h).

Med drugim bo izvedena glasba iz filmov Pirati s Karibov, Star Wars, Game of Thrones, The good the bad and the ugly, …

Pridite!

Vstopnice

V Kamniku: Rezervacije in prodaja vstopnic: Dom kulture Kamnik, Fužine 10, 1240 Kamnik, ponedeljek, torek in petek od 10.00 do 12.00, sreda in četrtek od 14.00 do 18.00. Tel.: 041 360 399; e-pošta: info@domkulture.org; www.mojekarte.si, TIC Kamnik ter prodajna mesta mojekarte.si. in uro pred vsako prireditvijo na blagajni Doma kulture Kamnik. Vse prireditve bomo izvedli v skladu s takratnimi epidemiološkimi razmerami in navodili pristojnih institucij.Več informacij na: www.domkulture.org

V Domžalah: Vstopnice je moč kupiti v Kulturnem domu Franca Bernika

Parkiranje bo možno ob Stadionu prijateljstva pod Mekinjskim samostanom ali v okolici Doma kulture Kamnik.