Naslovnica / Dogodek / Slovesnost ob državnem prazniku, dnevu samostojnosti in enotnosti

Slovesnost ob državnem prazniku, dnevu samostojnosti in enotnosti

December 2020

sob26dec18:0019:00Slovesnost ob državnem prazniku, dnevu samostojnosti in enotnosti18:00 - 19:00 Dom kulture Kamnik Organizator: Društvo sv. Jakoba Vrsta prireditve:Proslava,Spletni dogodek

Čas

(Sobota) 18:00 - 19:00

Lokacija

Dom kulture Kamnik

Fužine 10, 1241 Kamnik

Podrobnosti

Letošnje leto bomo državni praznik, dan samostojnosti in enotnosti obeležili na drugačen način kot običajno, a vendarle nič manj s ponosom in spoštovanjem do naših odločitev pred 30 – timi leti. 

Slovesnost organizirajo društvo Demos na Kamniškem, Društvo general Maister Kamnik in Društvo sv. Jakoba Kamnik ob podpori Občine Kamnik. Glede na trenutno epidemiološko situacijo in navodila ter priporočila pristojnih institucij žal ne bomo mogli izpeljati osrednje slovesnosti, a smo se vseeno odločili, da se ne predamo. Ob tej priložnosti bo v sodelovanju z Domom kulture Kamnik in Mladinskim centrom Kotlovnica nastala video vsebina, kjer bomo na dostojen in razmeram primeren način obeležili ta pomemben dan za Slovenke in Slovence.

Vljudno vabljeni k ogledu filma, ki bo objavljen na uradni spletni strani Občine Kamnik www.kamnik.si, v soboto, 26. decembra 2020, pa si ga boste lahko premierno ob 18. uri ogledali tudi na YOUTUBE kanalu Občine Kamnik.

Iskrene čestitke, spoštovane Kamničanke, spoštovani Kamničani ob državnem prazniku dneva samostojnosti in enotnosti in seveda ob božično novoletnih praznikih vam želimo miru, zdravja sreče in veselja z upanjem, da bo drugo leto vse boljše.

Organizator

Društvo sv. Jakoba