Naslovnica / Dogodek / Stand up poletje v Termah Snovik – Željko Čakarević – Željkić

Stand up poletje v Termah Snovik – Željko Čakarević – Željkić

Torkovi poletni večeri v Termah Snovik so namenjeni smehu, ki ga bodo iz nas zvabili najboljši slovenski stand up komiki.

 

Željko Čakarević – Željkić je Primorec z bosanskimi koreninami, ki je 15 let živel v Lljubljani in se potem preselil v Maribor. Zaprisežen gurman in “mladi” očka. Zase pravi, da je radijec po duši in izgledu.

A ne dovolj, da ga pot pred leti ne bi zanesla tudi pred tv kamere, kjer je na TV3 vodil oddajo Juke Box, na TV Slovenija pa kasneje delal  v jutranjem programu in v izjemno popularni nedeljski oddaji Tistega lepega popoldneva.

V svoji več kot 20-letni radijski karieri pa je po delu na radiu Robin in Radiu glas Ljubljane postal voditelj enega prvih sodobnih jutranjih šovov v Sloveniji na radiu Ekspres v Ljubljani. Nazadnje pa smo ga lahko poslušali na radiu Center v vlogi voditelja jutranjega šova in v vlogi komičnega lika Željudina, ki je s svojimi odštekanimi klici spravljal v smeh poslušalce po vsej Sloveniji. Željudin je po raziskavah sodeč postal eden najpopularnejših radijskih likov v Sloveniji.

Vstopnice

Nakup vstopnic je možen v naši spletni trgovini ali na recepciji Term Snovik.

POVEZAVA: STAND UP POLETJE V TERMAH SNOVIK

Vstopnica v vrednosti 10 € velja za eno osebo, pijača ni vključena v ceno.