Naslovnica / Dogodek / Ta čudna reč #7

Ta čudna reč #7

Pod okriljem Mladinskega Centra Kotlovnica bo prihajajoči petek, 8.1. ob 18:00 uri, na ogled že sedma edicija oddaje, “TA ČUDNA REČ”, ki predstavlja del obširnejšega sklopa spletnega programa Mladinskega Centra Kotlovnica, s katerim tudi tekom “Te čudne reči” (COVID razmer) stremijo k informativni popestritvi mladinske atmosfere v Kamniku.

Na osnovi preteklih komentarjev, predlogov in izraženih želja, so se v kontekstu preteklih oddaj o tematiki Junaštva odločili, da v oddajo tokrat povabijo tudi gostjo, ki bo predstavila lastno junaško izkušnjo odziva na notranji klic raziskovanja odgovora na vprašanje kaj zares pomeni biti človek in odločitve za vzpostavitev življenjske poti izrazitejšega sobivanja/sožitja z naravo, s samim sabo ter z ljudmi okoli sebe.

V oddaji, ki jo vodi mladinski delavec in psihoterapevt Iztok Zver, se jim bo tokrat pridružila psihologinja Urša Belak, ki je skupaj s sestro in bratom so-ustvarila oziroma so-oblikovala skupnost Sobivanje ob gozdu. Gre za skupnost, ki so se ji tekom preteklih let za krajši ali daljši čas pridružili tudi še mnogi zainteresirani za razvoj večje mere zavedanja pomembnosti negovanja življenjske poti izrazitejšega sožitja z naravo, s seboj in z drugimi.

Oddajo lahko spremljate na Facebook strani MC Kotlovnice: https://www.facebook.com/kotlovnica

Kot doslej, bodo tudi tokrat oddajali v živo in bodo v okviru “livestream-a” oddaje poskrbeli, da boste gledalci in gledalke lahko v interakciji z njimi s pomočjo spletne platforme SLIDO. Tekom oddaje vas bosta tako Iztok in Urša vabila k posredovanju komentarjev in/ali odgovorov na vprašanja, ki jih bosta za vas pripravila.

Mladinski Center Kotlovnica lepo vabi k spremljanju interaktivne oddaje v petek, pred pričetkom oddaje pa že vnaprej vabi tudi k posredovanju vaših lastnih vprašanj in/ali komentarjev na pričujočo temo prek že omenjene spletne platforme: https://www.sli.do

(Ob prihodu na spletno platformo SLIDO preprosto vtipkate sledečo kodo: 20202121 in takoj za tem se vam odpre prostor za oddajo vprašanj/komentarjev)