Naslovnica / Dogodek / Tin Vodopivec: DESERT – Celovečerna stand up komedija

Tin Vodopivec: DESERT – Celovečerna stand up komedija

Stand-up komedija  |  petek, 21.11.2014, ob 20:00  |  Dom kulture Kamnik

Eden najboljših slovenskih komikov v sladki celovečerni stand up komediji

Tin Vodopivec
DESERT

Celovečerna stand up komedija

tin vodopivec

Vstopnina: 12 eur / 10 eur – mladi do 26 let, upokojenci in abonenti DKK
Rezervacija in prodaja vstopnic: 041 360 399 / 01 839 76 06 / info@domkulture.org / pisarna DKK, Fužine 10, 1240 Kamnik (pon. in pet. 9.00 – 14.00, tor. – čet. 9.00 – 17.00), TIC Kamnik, bencinski servisi Petrol s sistemom mojekarte.si, www.mojekarte.si ter ostala prodajna mesta mojekarte.si (trafike 3dva, M holidays, itd.)

“Njegov slog najbolj spominja na Seinfelda.” (Mladina)
“Očarljivi Vodopivec je imel najizvirnejše gradivo, s številnimi prebrisanimi opazkami.” (Chortle, UK Comedy Guide)
“Njegove izjave so zadetek v polno.” (Venue, VB)
“Odličen v več pogledih, in vse to v svojem drugem jeziku.” (Birmingham comedy club)

Po nastopih v Los Angelesu, Seattlu, v oddaji Planet Standup in na TV kanalu Comedy Central se Tin Vodopivec vrača v domovino s svojim tretjim celovečernim šovom stand-up komedije DESERT.

Od leta 2006, ko je s prvim nastopom vstopil v še neraziskani svet stand-up komedije, je zbral že več kot tisoč nastopov, v dvanajstih različnih državah in v treh jezikih.

Leta 2010 je debitiral na angleških tleh in od tedaj vse uspešneje prodira tudi na neizprosen trg Velike Britanije, kjer si je že prislužil vabilo za nastop v enem najprestižnejših klubov komedije na svetu – londonskem Comedy Storu. Nastopal je tudi v Parizu, na Dunaju, Varšavi, Budimpešti, Skopju, Beogradu, Sarajevu, Zagrebu in po celotni regiji nekdanje Jugoslavije. Že leta 2008 je slavil zmago na prvem slovenskem tekmovanju komikov Last comic standing v organizaciji Radia Študent, zmagal je na tekmovalnem večeru v klubu Cavendish Arms v Londonu, pa na Poljskem v varšavskem klubu Chlodna, julija letos pa je na zaključku Festivala Lent na tekmovanju Noč standup komika v močni konkurenci najboljših komikov iz Slovenije, Hrvaške, Srbije in Bosne prejel nagrado občinstva.

V letu 2013 je v Ljubljani in Zagrebu nastopal kot uvodna točka za Eddie Izzarda ter bil izmed tisoč petstotih kandidatov izbran med trideset povabljencev na mednarodni festival stand-up komedije v Seattle. Tina smo lahko v zadnjem obdobju gledali kot voditelja TV-oddaje Planet Standup na Planet TV, s svojim vložkom v angleščini pa tudi na TV-kanalu Comedy Central.

Vabljeni na simpatično-bizarni-nepredvidljivo-sproščeni-norčavi-lahkotni večer komedije!