Naslovnica / Dogodek / Torki v KKD: Veče stand up komedije: Dušan Tomić, Aleš Sečnik in Boštjan Trćek

Torki v KKD: Veče stand up komedije: Dušan Tomić, Aleš Sečnik in Boštjan Trćek

Torki v KKD: Veče stand up komedije: Dušan Tomić, Aleš Sečnik in Boštjan Trćek

Stand-up komedija  |  torek, 06.05.2014, ob 20:00  |  Klub Kino dom

Torki v KKD: Veče stand up komedije: Dušan Tomić, Aleš Sečnik in Boštjan Trćek

Večer vrhunskih slovenskih stand up komikov

Torki v Klubu Kino dom
VEČER STAND UP KOMEDIJE: DUŠAN TOMIĆ, ALEŠ SEČNIK IN BOŠTJAN TRČEK

Vstop prost, prostovoljni prispevki dobrodošli
Priporočamo rezervacijo miz preko: 041 360 399 ali info@domkulture.org

V torek, 6. maja, vas v Klubu Kino dom v Domu kulture Kamnik čaka še zadnji spomladanski večer stand up komedije. Pred poletnim počitkom bodo za vas nastopili trije stand up komiki nekoliko mlajše generacije, a vendarle z obilico izkušnjami in izvrstnimi zgodbami, ki vas bodo nasmejale do solz.

Dušan Tomić – Dule
Dule je tako preprost, da je zapleten. Hiter, čustven, včasih sam sebi nasprotuje, česar ne bo nikoli dojel in čemur se bo vedno iz srca smejal. Relativno mlad, relativno srečen in relativno nadarjen fant. Hecen, večkrat je nasmejal ljudi prav takrat, ko je bil najbolj resen. Budi domišljijo in pleše po tenkih mejah različnosti in nasprotij. Ko je bil še majhen, je vsak večer pred spanjem sam sebi obvezno odpel kakšno za lahko noč, kasneje prepeval neznanim gospodičnam po ulicah Ljubljane. Leta 2011 pa je v ljubljanski Areni postal Stand up komik leta.

Aleš Sečnik
Za Aleša ste zagotovo že slišali po medijih – je namreč eden naših najuspešnejših športnikov invalidov. Je svetovni prvak v plavanju na 50 metrov delfin in tudi večkratni svetovni rekorder v tej disciplini, Kamničani pa smo ga lahko srečali v Plavalnem klubu Kamnik. Poleg športne poti, v kateri meri tudi na olimpijske igre v Braziliji, pa je študent psihologije pred kratkim zagnal tudi svojo kariero stand up komika. Že pred tem si je nabiral izkušnje na radiu – na internem radiu zavoda CIRIUS ter v oddaji Nočna srečevanja na Radiu 1, zdaj pa svoj jezik vrti še na številnih odrih po Sloveniji!

Boštjan Trček
Boštjan pa spada v generacijo najnovejših slovenskih stand up komikov, ki se kalijo predvsem v okviru programa Novega materiala v klubu 10ka v Ljubljani, pa tudi po drugih stand up odrih po Sloveniji. V Kamniku imamo nedvomno srečo, da lahko te izredne potenciale ujamemo, še preden postanejo slavni in bogati!

Vljudno vabljeni!