Naslovnica / Dogodek / Večer stand up komedije: Dušan Tomić – Dule

Večer stand up komedije: Dušan Tomić – Dule

duleKDAJ: torek, 3. 2. 2015, ob 20. uri
KJE: Klub Kino dom

Večer stand up komedije
DUŠAN TOMIĆ – DULE: STAND BY COMEDY
Abonma Stand up in za izven
Vstopnina: 3 evre

V februarju nadaljujemo s torki stand up komedije v Klubu Kino dom. Tokrat nas bo nasmejal Dušan Tomić – Dule s svojim celovečerno stand up predstavo Stand by comedy, občinstvo pa bo ogrel Aleš Sečnik.

Stand by comedy show je nastajal praktično od začetka stand up ustvarjanja Dušana Tomića – Duleta – vse od leta 2007, ko se je s to obrtjo prvič srečal. Sestavljajo ga Duletove najbolj inovativne šale, med katerimi so tudi zmagovalne šale prvega tekmovanja “Stand up komik leta”, šale s festivala stand up komedije “Panč”, Mistra Slovenije ter mnoge druge šale, vmeščene v zgodbo “asimiliranega čefurja s Fužin”, ki vidi stvari okoli njega na svojevrsten način.

S humorjem se Dule loteva oponašanja stereotipov, glasbenikov, pa tudi kritičnega opazovanja nekaterih najbolj neumnih stvari, ki so del našega vsakdana.

Za Aleša Sečnika ste zagotovo že slišali po medijih – je namreč eden naših najuspešnejših športnikov invalidov. Je svetovni prvak v plavanju na 50 metrov delfin in tudi večkratni svetovni rekorder v tej disciplini, Kamničani pa smo ga lahko srečali v Plavalnem klubu Kamnik. Poleg športne poti, v kateri meri tudi na olimpijske igre v Braziliji, pa je študent psihologije pred kratkim zagnal tudi svojo kariero stand up komika. Že pred tem si je nabiral izkušnje na radiu – na internem radiu zavoda CIRIUS ter v oddaji Nočna srečevanja na Radiu 1, zdaj pa svoj jezik vrti še na številnih odrih po Sloveniji.


Več informacij na: www.domkulture.org

Rezervacije in prodaja vstopnic: Dom kulture Kamnik, Fužine 10, 1240 Kamnik

Ponedeljek in petek od 9. do 14. ure, od torka do četrtka od 9. do 17. ure.
Telefon: 041 360 399 ali 01 839 76 06, elektronska pošta: info@domkulture.org.

Prodaja vstopnicwww.mojekarte.si, TIC Kamnik ter prodajna mesta mojekarte.si in uro pred prireditvijo na blagajni Doma kulture Kamnik.