Naslovnica / Dogodek / Večer stand up komedije: Jernej Celec, Aleš Novak in Damjan Vester

Večer stand up komedije: Jernej Celec, Aleš Novak in Damjan Vester

Abonma Stand up in za izven

Torki v Klubu Kino dom
VEČER STAND UP KOMEDIJE: JERNEJ CELEC, ALEŠ NOVAK IN DAMJAN VESTER
Vstopnina: 3 eur
Rezervacija in prodaja vstopnic: 041 360 399 / 01 839 76 06 / info@domkulture.org / pisarna DKK, Fužine 10, 1240 Kamnik (pon. in pet. 9.00 – 14.00, tor. – čet. 9.00 – 17.00), TIC Kamnik, bencinski servisi Petrol s sistemom mojekarte.si, www.mojekarte.si ter ostala prodajna mesta mojekarte.si (trafike 3dva, M holidays, itd.)

V sezoni 2014/15 Dom kulture Kamnik nadaljuje tradicijo mesečnih večerov stand up komedije v Klubu Kino dom. Od oktobra 2014 do junija 2015 bomo gostili 8 večerov z izbranimi stand up komiki iz Slovenije in bližnjih dežel. Večere lahko obiščete v okviru Abonmaja stand up ali posamezno!

Prvi večer bo v znamenju mlade, energične trojice. Zabavali vas bodo: Jernej Celec, Aleš Novak in Damjan Vester.

Jernej Celec je stand up komik, pisec komedije in zdravnik. Prihaja iz Prekmurja, na slovenskih odrih pa zadnja leta postaja eden najbolj prepoznavnih obrazov nove generacije domačih komikov. Kot stand-up komik je debitiral leta 2010, ko je v ljubljanskem klubu Gromka prvič navdušil publiko, ter si že v prihodnih nekaj mesecih prislužil nastope na številnih festivalih širom Slovenije. Med drugim je že tisto poletje otvoril Festival stand-up komedije Panč na ljubljanskem gradu. Njegovi nastopi so polni obzervacijskega humorja, ki se ga loteva s svojim značilnim sarkastičnim stilom, polnim brutalne resnice in svojevrstnega pogleda na svet okoli sebe.

Aleš Novak je mlad stand up komik, ki gradi svoj nastop predvsem na enovrstičnicah, ki so povezane v zgodbe katerih rdeča nit je njegovo razumevanje dogodkov vsakdanjega življenja. To razumevanje je seveda napačno, vendar vas bo on poskušal prepričati v nasprotno. Je komik, ki mu še ni vse jasno, ampak je hudičevo blizu.

Damjan Vester pa je čisto svež stand up komik, ki se je že predstavil občinstvu v klubu smeha 10ka in ko nekdo nastopi v Ljubljani, ga moramo kaj hitro preveriti tudi v Kamniku!

Vljudno vabljeni!