Naslovnica / Dogodek / Zaključek stand up večerov Doma kulture Kamnik 2014/15: JONAS SHOW

Zaključek stand up večerov Doma kulture Kamnik 2014/15: JONAS SHOW

jonasVečer stand up komedije

JONAS SHOW

Abonma Stand up in za izven

Lokacija: KIKŠtarterjev vrt, zraven Doma kulture Kamnik. V primeru slabega vremena bo večer potekal v Veliki dvorani Doma kulture Kamnik.

Vstopnina: 3 eur
Rezervacija in prodaja vstopnic: 041 360 399 / 01 839 76 06 / info@domkulture.org / pisarna DKK, Fužine 10, 1240 Kamnik (pon. in pet. 9.00 – 14.00, tor. – čet. 9.00 – 17.00), TIC Kamnik, bencinski servisi Petrol s sistemom mojekarte.si, www.mojekarte.si ter ostala prodajna mesta mojekarte.si (trafike 3dva, M holidays, itd.)

Jonas Žnidaršič je vsem dobro poznan kot TV voditelj, igralec, pisec bloga in še mnogo več. Pred nekaj leti se je na odru preizkusil tudi kot stand up komik in se odrezal več kot odlično. Publiko je najprej zabaval v liku “patra Janeza Žnidaršiča”, kmalu pa je popustil pod pritiskom kolegov komikov in se odločil, da pove kaj misli on sam. Publika je nad njegovimi zgodbami vedno več kot navdušena.

Skupaj z Jonasom vas bo nasmejal tudi Andrej Težak – Tešky.

Stand up bo potekal na prostem – na novi lokaciji KIKŠtarter vrta. Vrt se nahaja tik ob vhodu na območje bivšega KIKa (oz. smodnišnice) na levi strani. V primeru slabega vremena bomo prireditev prestavili v Veliko dvorano Doma kulture Kamnik.

Vljudno vabljeni!