Naslovnica / Črna kronika / Kronika Policijske postaje Kamnik (od 12. do 18. januarja)

Kronika Policijske postaje Kamnik (od 12. do 18. januarja)

12. 1. 2015 – Ukradel kopalnico
Policisti so obravnavali vlom v poslovni prostor v Kamniku. Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je neznani storilec tekom noči vlomil v poslovni prostor v Kamniku in iz notranjosti odtujil kopalniško opremo, gradbeni material in različne barve ter premaze. Z dejanjem je oškodovanca oškodoval za nekaj tisoč evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

13. 1. 2015 – Povzročil nesrečo in odklonil pihanje
Policisti so obravnavali prometno nesrečo v okolici Kamnika. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja prometne nesreče so policisti ugotovili, da je 26-letnik iz Kamnika zaradi nepravilnega premika z osebnim avtomobilom v okolici Kamnika trčil v ogrado stanovanjskega poslopja. Pri obravnavi prometne nesreče je bil zaradi suma, da je 26-letnik vozil pod vplivom alkohola odrejen preizkus alkoholiziranosti v izdihanem zraku z alkotestom, katerega je 26-letnik odločno odklonil. Zaradi navedenih kršitev je bil 26-letniku začasno zasežen osebni avtomobil, začasno zaseženo vozniško dovoljenje in bo zoper njega podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

14. 1. 2015 – Vlomilec z umetniško žilico
Policisti so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo v okolici Kamnika. Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je neznani storilec v popoldanskem času vlomil v stanovanjsko hišo v okolici Kamnika in iz notranjosti odtujil predmete iz rumene kovine in umetniško sliko. Z dejanjem je oškodovanca oškodoval za okoli 10.000 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

15. 1. 2015 – Tovornjakar brez izpita
Policisti so imeli v Kamniku postopek z 38-letnim voznikom tovornega avtomobila. Pri postopku je bilo ugotovljeno, da je navedeni v cestnem prometu vozil tovorno vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega je bilo 38-letniku začasno zaseženo tovorno vozilo in bo zoper njega podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

16. 1. 2015 – Odnesel orodje
Policisti so obravnavali vlom v poslovni prostor v Kamniku. Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je neznani storilec v nočnem času vlomil v poslovni prostor v Kamniku in iz notranjosti odtujil nekaj kosov orodja. Z dejanjem je oškodovanca oškodoval za okoli 300 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

18. 1. 2015 – Ukraden Audi
Policisti so obravnavali tatvino osebnega avtomobila v Kamniku. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja dejanja je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec preko noči iz parkiranega prostora odtujil osebni avtomobil znamke Audi, tip A6, sive barve, registrskih številk LJ 11-8RZ. Z dejanjem je neznani storilec povzročil za okoli 7000 evrov materialne škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.