Naslovnica / Napovedi in obvestila / Na nihalki remont, v gostilni Pod žičnico pa Martinove dobrote
Velika planina - Foto: Aleš Frelih

Na nihalki remont, v gostilni Pod žičnico pa Martinove dobrote

Jutri, 3. novembra 2015, se bodo na nihalki na Veliko planino začela načrtovana vzdrževalna dela, zato žičniške naprave na Veliki planini predvidoma ne bodo obratovale vse do konca meseca novembra. V tem času bo Zeleni rob obratoval le med vikendom, bo pa zato toliko bolj veselo v gostilni Pod žičnico, kjer bo zadišalo tudi po dobrotah sv. Martina.

martinova pojedina pod zicnico

Martinova pojedina

MARTINOVANJE

Tudi v Gostilno Pod žičnico je prišel mesec november, čas martinovanja, zato so vam v času od 7. 11.  do 15. 11. 2015  za vas pripravili meni odličnih dobrot, ki bodo zadišale pod Veliko planino.

Meni Martinove pojedine si lahko ogledate na priloženem letaku oz. na povezavi , če pa se odločite, da boste čar martinovanja doživeli pri v gostilini Pod žičnico, pa za rezervacijo pokličite na telefonsko številko 051/341 406.

NOVOLETNE ZABAVE

Se pa v gostilni Pod žičnico pripravljajo tudi na novoletne zabave, kjer vam bodo v prijetnem ambientu ob kaminu, postregli s hladnimi ter toplimi predjedmi, glavnimi jedmi ter s prav posebnimi okusnimi sladicami, ki so specialiteta naše gostilne. Novoletni meni si lahko ogledate povezavi: novoletni meni.

X