Naslovnica / Napovedi in obvestila / Na tenis v Tuhinjsko dolino

Na tenis v Tuhinjsko dolino

Vstopili smo v spomladanske mesece, mi pa smo že pripravili naša teniška igrišča v vasi Loke v Tuhinjski dolini, kamor vabimo na rekreacijo naše člane in vse ostale rekreativce, ki bi želeli preživeti prosti čas v neokrnjeni naravi. 

Športno društvo Loke v Tuhinju je bilo ustanovljeno lansko leto z namenom, da bi športne aktivnosti omogočili čim večjemu številu ljudi ne glede na starost. Naša želja je privabiti tako otroke v vrtcu, kot tudi njihove starše in tudi malo starejše občane. Skratka vse, ki  bi se radi naučili igrati tenis, ga tudi redno obiskovali in skrbeli za rekreacijo.

Moto našega društva je vzgoja otrok v duhu športa, zato omogočamo tudi ugodne teniške tečaje za vse generacije, tudi za odrasle. S tem namenom  bomo v začetku maja organizirali brezplačne 5-dnevne tečaje tenisa za vse, ki bi se radi naučili igrati tenisa. V veliko veselje nam je, da je veliko naših članov družinskih ter iz naše neposredne okolice.

V poletnih mesecih, ko imajo starši problem glede varstva otrok, bomo organizirali tudi aktivne počitnice v sodelovanju s Termami Snovik, tako da bodo otroci preživeli nekaj ur na teniških igriščih, nekaj časa pa se bodo rekreirali in uživali v vodnih dogodivščinah. Starši že sedaj lahko oddajo ponudbo na našo spletno stran sportniklub.lokevtuhinju@gmail.com.

Lansko leto  smo pričeli tudi z izgradnjo garderob in WC-jev, ki jih bomo letos dokončali. Uredili smo tudi okolico, postavljen imamo kozolec, kamor se lahko zatečemo v slabem vremenu ali premočni vročini ali organiziramo piknik oz. oddamo prostor za piknike in razna praznovanja. Na parkirišču smo poskrbeli tudi za žejo in prigrizke tako za člane našega društva kot tudi za vse mimoidoče goste, ki se peljejo preko Tuhinjske doline.

Verjamem, da imamo vsi mnogo idej in želja, vendar v slogi je moč, pravi pregovor – če bomo skupaj nastopili, bomo vsi bolje prepoznani in se bomo lahko pohvalili z zadovoljnimi gosti. Tudi krajani bodo z veseljem preživljali svoj prosti čas v svojem kraju, kot da se vozijo v sosednja mesta.

Vsa vprašanja in pobude lahko zainteresirani naslovite na naš mail naslov sportniklub.lokevtuhinju@gmail.com ali  pokličite 041 738 001.

Športno društvo Loke v Tuhinju
Sabina Pirš, predsednica

 

TENIS TUHINJ

BO LETOS ŽE 15. 4. 2017 ODPRL SVOJA VRATA

IN SEZONA TENISA SE BO PRIČELA.

(v času od 15.4. do vključno 18.4.17 bo igranje tenisa brezplačno za vse ljubitelje tenisa)

VLJUDNO VAS VABIMO,

  DA TUDI LETOS POSTANETE ČLAN KLUBA,

VPIS ŽE POTEKA, RAVNO TAKO VPIS V TUHINJSKO LIGO,

V ŠOLO TENISA IN AKTIVNE POČITNICE

Tudi letos bomo v mesecu maju organizirali brezplačne 5 urne tečaje za vse, ki bi se radi naučili igrati tenis in ki potem postanete član našega kluba.

VSEM, KI  BOSTE PLAČALI LETNO ČLANARINO DO 10.5.2017 PRIZNAMO 10% POPUST.

Letna članarina

 • članska: 80 EUR
 • družinska: 140 EUR
 • za študente, dijake in upokojence: 50 EUR
 • najem igrišča: 8 EUR na uro

Šola tenisa:

 • 1ura tedensko: 20 EUR
 • 2 uri tedensko: 35 EUR
 • 3 uri tedensko: 45 EUR

Aktivne teniške poletne počitnice (tenis, plavanje, izleti v naravo, obisk escape room…)

 • Namenjeno otrokom od 5-15 let
 • Trajanje: od 08.00 do 16.00 ure)
 • Cena posameznega termina znaša 120 eur (ob prijavi vsaj 4 otrok)
 • Ob vpisu 2 ali več otrok nudimo 10% popust

Več informacij na: www.tenis-tuhinj.si