Naslovnica / Napovedi in obvestila / Nagradna igra: Valentinove QL srčkarije

Nagradna igra: Valentinove QL srčkarije

Že veste, kaj boste počeli v tem valentinovem tednu? Presenetite svojega valentinčka s prav posebnimi, srčkasto obarvanimi zmenkarijami! V tednu od 9. do 14. 2. 2018 skupaj obiščita vajino najbližjo Qlandio in sodelujta v najbolj prisrčni nagradni igri.

Že na vhodu vaju bodo pričakale valentinove talne nalepke s prikupnimi sporočili QL si … , ki v en glas govorijo, da se ljubezen skriva ravno v malih vsakdanjih stvareh.

Naredita skupnega selfija* ob vajini najljubši talni nalepki in nam jo skupaj z osebnimi podatki pošljita preko spodnjega obrazca. Če v tem času ne utegneta do Qlandie, nič za to! Namesto fotografije oddajte preko spodnjega obrazca svojo misel QL si, ker … in tako najdražjim sporočite, zakaj so zares QL!

V vsaki Qlandii bomo izžrebali en srečni par in ga nagradili s QL darilom za dva – 2 x 30 € v darilnih bonih Qlandia in QL paketom presenečenja za skupno razvajanje!

*Kot par se štejeta dve osebi, ne glede na njun formalni odnos. V nagradni igri bomo upoštevali tudi fotografije, na katerih bo samo ena oseba, ali fotografije same nalepke.

Povezava do nagradne igre: Valentinove QL srčkarije