Naslovnica / Črna kronika / Pogrešana je 19-letna Tea Zabret iz Domžal

Pogrešana je 19-letna Tea Zabret iz Domžal

Svojci in policisti prosijo za pomoč pri iskanju pogrešane 19-letne Tee Zabret iz Domžal.

Policijska uprava Ljubljana je bila v soboto, 31. 3. 2018 obveščena, da svojci pogrešajo 19-letno Teo Zabret iz Domžal. Nazadnje so jo videli v petek pozno popoldan, ko je odšla od doma.

Tea je visoka 160 – 165 cm, suhe postave, dolgih rjavo rdečih ravnih las, segajočih do sredine hrbta. V času odhoda je bila oblečena v spodnji del trenirke, črne barve, znamke Adidas, črno usnjeno jakno, pod katero je imela sivo jopico z dolgimi rokavi, obuta je bila v športne copate, belo-roza barve, pri sebi ima roza torbico. Prav tako je nosila v ušesih viseče uhane rumene barve.

Naprošamo ves, ki bi imeli koristne informacije o pogrešani osebi, da to sporočijo na Policijsko postajo Domale na številko 01/724 65 80 ali na številko 113 ali na anonimni telefon 080 200.

OPOMBA:

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da preklicujejo iskanje pogrešane Tee Zabret iz Domžal, saj se je Tea danes, 3. 4. 2018, sama vrnila domov, z njo pa je vse v redu. Policisti in svojci se najlepše zahvaljujejo vsem, ki ste jo pomagali iskati.