Naslovnica / Napovedi in obvestila / Občina Kamnik prodaja zazidljive parcele in parkirni boks na Ljubljanski

Občina Kamnik prodaja zazidljive parcele in parkirni boks na Ljubljanski

Na spletni strani Občine Kamnik je bil konec prejšnjega meseca objavljen Javni razpis za prodajo nepremičnin z javnim zbiranjem ponudb. Na prodaj so štiri parcele v Oševku, parkirni boks na Ljubljanski ulici ter podrta stanovanjska hiša z dvoriščem na Tučni.

Parcele na začetku Olševka

Parcele, ki se nahajajo na začetku Oševka, k.o. 1897 Nevlje, so razmeroma velike, s sprejetjem občinskega prostorskega plana, ki je trenutno v fazi sprejemanja, pa bodo postale tudi zazidljive za namen stanovanj in spremljajočih dejavnosti. Gre za zanimive parcele blizu mesta, na lepi lokaciji in v neposredni bližini gozda.


parcele_olsevek

a) zemljišče parc. št. 67/7 v izmeri 867 m2 – izhodiščna cena 31.212 € + 22% DDV

b) zemljišče parc. št. 67/13 v izmeri 778 m2 – izhodiščna cena 31.120 € +22% DDV

c) zemljišče parc. št. 67/18 v izmeri 1012 m2 – izhodiščna cena 52.624 € + 22% DDV

d) zemljišče parc. št. 67/16 v izmeri 475 m2 – izhodiščna cena 24.700 € + 22% DDV

Parkirni boks na Ljubljanski ulici

Glede na pomanjkanje parkirnih mest in prihajajočo zimo utegne biti zanimiv tudi parkirni boks, ki se nahaja na Ljubljanski cesti, pod objektom Dan in noč. Parkirni boks je velik 12,45 m2, izhodiščna cena pa je 4.800 € + 2% davek na promet nepremičnin.

parkirni_boks_na_ljubljanski

e) parkirni boks v izmeri 12,45 m2 na Ljubljski cesti 5D (pod objektom Dan in noč), številka posameznega dela stavbe 26, v stavbi št. 1287, k.o. 1911 Kamnik – izhodiščna cena 4.800 € + 2% davek na promet nepremičnin.

 

Ruševina na Tučni

V naselju Tučna Občina Kamnik prodaja podrto stanovanjsko hišo z dvoriščem.

nepremicnina_tucna

f) parc. št. 24/1, stavbišče v izmeri 65 m2 in parcela št. 24/2, dvorišče v izmeri 183 m2, obe k.o. 1896 Tučna. Nepremičnini se prodajata v kompletu, v naravi pa predstavljata podrto stanovanjsko hišo in dvorišče v naselju Tučna pri Kamniku. Izhodiščna cena za obe parceli je 20.000 € + 2% davek na promet nepremičnin.

Več informacij lahko dobite na strani Občine Kamnik, oz. s klikom na povezavo: Razpisna dokumentacija

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve