Naslovnica / NOVICE / Odvil se je še zadnji rok’n’rol žur leta 2019

Odvil se je še zadnji rok’n’rol žur leta 2019

Na zadnji večer, preden zares zakorakamo v novo leto, so zbrane v centru mesta zabavali nadobudni Sun drops in kamniški mački Arche.

Kljub temu, da je mraz prepričal večje množice naj ostanejo doma ob kaminu in televiziji, se je na Glavnem trgu zbralo kar nekaj ljudi. Prve so vzdušje ogrele sončne kaplje oziroma Sun drops, mladi Kamniški rokerji, ki so zbrane zabavali kakšno uro.

Za njimi so bili na vrsti Arche, legende, ki so se v prenovljeni zasedbi prejšnje leto predstavili na Kamfestu, včeraj pa so dokazali, da še vedno “žagajo” tako kot včasih. Čeprav so malo mlajši poslušalci le “migali” v ritmih, je bilo tu in tam mogoče opaziti tudi kakšnega starejšega kamničana, ki je sam sebi pel pod brado, ali pa tudi na ves glas.

Kakorkoli, včerajšnji koncert je bil zadnji v letošnjem letu s podtoni rok glasbe, to pa ne pomeni, da nas danes ne bodo prav veselo zabavali ansambel Poljanšek, ki imajo prav zagotovo pripravljen tak repertoar glasbe, da bo vsak slišal vsaj nekaj taktov sebi všečne pesmi.