Naslovnica / ŠPORT / Poletni tabor odbojke na mivki Pod Skalco 2019

Poletni tabor odbojke na mivki Pod Skalco 2019

Čeprav se morda na prvi pogled ne zdi, poletje trka na vrata. Takoj, ko bo šolski zvonec odbil še zadnjič v tem šolskem letu, se bo pričela poletna zabava. Za vse tiste otroke, ki bi radi proste dni zapolnili s športom, OK Kamnik znova organizira dva odbojkarska tabora Pod Skalco v Kamniku.

Med 26. in 30. junijem ter 1. in 5. julijem se bosta na odbojkarskih igriščih Pod Skalco odvila že tradicionalna poletna tabora odbojke na mivki. Odbojkarski treningi so skrbno načrtovani pod vodstvom izkušenih trenerjev Calcit Volleyja. Treningi odbojke so prilagojeni otrokovim sposobnostim, tako da bo prav vsak mali odbojkar oziroma odbojkarica lahko nadgradil/a svoje odbojkarsko znanje.

Poletni tabor Pod Skalco je prava kombinacija športa in zabave. Dopoldnevi so namenjeni osvajanju novih tehničnih veščin igranja odbojke na mivki in igri. Prijetno utrujeni se otroci nato okrepčajo s kosilom, sledi pa kopanje in uživanje ob bazenu. Otroci bodo v petih dneh športnih dogodivščin osvojili športni duh, timsko delo in vztrajnost ter tako utrjevali svojo samozavest, pridobili pa kopico novega znanja in prijateljstev.

Cena petdnevnega poletnega tabora Pod Skalco je 50 evrov in vključuje dnevno tri ure treninga na mivki, dve uri kopanja, kosilo in majico tabora.

Otroci morajo s seboj imeti opremo za mivko: majico, hlačke in sončna očala. Obvezne so tudi superge, nogavice in trenirka. Za zaščito priporočamo tudi sončno kremo in pokrivalo, za kopanje pa naj ne pozabijo na kopalke in brisačo.

Če želite, da vaš otrok aktivno preživi del poletja, ga čim hitreje prijavite na številki 040 717 557 (Tina Novak, organizacijski vodja) ali prek e-poštnega naslova calcit.volleyball@gmail.com. Ne pozabite pripisati podatkov vašega otroka ter želenega termina tabora!

Naj bo poletje nepozabno!

Calcit Volley