Naslovnica / Črna kronika / Policijska kronika: Mladoletni sin teroriziral svoja starša, narkoman pa razgrajal v ZD Kamnik

Policijska kronika: Mladoletni sin teroriziral svoja starša, narkoman pa razgrajal v ZD Kamnik

Policisti in policistke PP Kamnik se vse pogosteje soočajo tudi s primeri družinskega nasilja, mirili pa so tudi narkomana, ki je razgrajal v Zdravstvenem domu Kamnik.

Kronika PP Kamnik (od 12. do 18. 2018)

DRUŽINSKO NASILJE
12.02.2018 – Policisti so sprejeli prijavo o družinskem nasilju, ki ga je izvajal mladoletni sin nad svojima staršema. Zoper mladoletnika bo na pisana Kazenska ovadba.

TATVINE MED DOMAČIMI
12.02.2018 – Še eno dejanje iz družinskih krogov je bilo prijavljeno in sicer naj bi mladoletna hčerka izvajala tatvine iz doma, starša pa sta se obrnila na pomoč Policije.

TATVINA REGISTRSKIH TABLIC
13.02.2018 – Policisti so obravnavali še eno tatvino registrskih tablic, tokrat na Ljubljanski cesti, sledi pa kazenska ovadba.

KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU V ZD KAMNIK
14.02.2018 – V Zdravstvenem domu v Kamniku je odvisnik od prepovedanih drog prišel v spor z zdravstvenim osebjem. Zaradi kršenja Zakona o javnem redu in miru mu je bil izdan plačilni nalog.

INTERVENCIJA V MOSTAH PRI KOMENDI
14.02.2018 – Policisti so obravnavali kršitev javnega reda in miru v Mostah, kjer je oče prišel v spor s hčerko, navedena pa je o tem obvestila Policijo. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

TATVINA KOLESA NA NOVEM TRGU V KAMNIKU
15.02.2018 -Na območju Novega trga je neznanec odtujil kolo in oškodovanca s tem dejanjem oškodoval za okoli 800 evrov.

PONOVNA KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU V ZD KAMNIK
16.02.2018 – Policisti so PONOVNO obravnavali kršitev Zakona o javnem red in miru v Zdravstvenem domu v Kamniku, kjer je ista oseba kot 14.2.2018 prišla v spor z zdravstvenim osebjem. Omenjenemu je bil tudi tokrat izdan plačilni nalog.

NADZOR NA OBMOČJU VELIKE PLANINE
17.02.2018 – Policisti PP Kamnik in PP Mozirje so izvedli skupno akcijo na območju Velike planine, kjer so opravili nadzor nad vožnjo z vozili v naravnem okolju.

ZASEG VOZILA V CESTNEM PROMETU
18.02.2018 – Policisti so pri kontroli prometa ugotovili, da voznik med vožnjo ni uporabljal varnostnega pasu, v nadaljevanju pa je bilo ugotovljeno še da vozi brez veljavnega vozniškega dovoljenja in da vozi pod vplivom alkohola. Zaradi naštetih kršitev mu je bilo v skladu z zakonom zaseženo vozilo, zoper njega pa sledi Obdolžilni predlog.

ZASEG PREPOVEDANE DROGE NA OBMOČJU MENGŠA
18.02.2018 – Policisti Policijske postaje Kamnik so odšli v Mengeš, kjer naj bi se odvijala preprodaja drog. Dvema osebama je bila zasežena neznana rjavo-zeleno posušena materija za katero obstaja utemeljen sum, da gre snov, ki je po Zakonu o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami, prepovedana. Po analizi bo zoper osebi uveden ustrezen postopek.