Naslovnica / NOVICE / Pomagajte družinam v stiski!

Pomagajte družinam v stiski!

V mesecu maju praznujejo družine. Leta 1994 je Generalna skupščina OZN 15. maj razglasila za mednarodni dan družin. V Sloveniji pa praznujemo kar Teden družin, in sicer od 15. do 22. maja.

Teden družin povezujemo z akcijo »za družine brezplačno«, zato so se tudi na Radiu Ekspres odločili, da pomagajo dvema družinama.

Na Radiu Ekspres, ki je prav te dni praznoval 15 let, bodo skupaj z nakupovalnima centroma Supernova Qlandia Kranj in Supernova Qlandia Kamnik od nog do glave oblekli in seveda tudi obuli kar dve družini v stiski.

Jutranji voditelj na Radiu Ekspres Klemen Bučan pravi: »Zakaj bi bili dobrodelni le decembra. Časi so namreč težki. Številne slovenske družine so se v času epidemije koronavirusa znašle v zelo težki situaciji. Zato nam pomagajte najti dve družini, ki potrebujeta pomoč.«

Na www.radioekspres.si sporočite, komu in zakaj bi v teh težkih časih radi pomagali. Je to vaša družina, družina vašega sorodnika, prijateljeva ali celo sosedova družina. Postanite super kul družina! Prav vsi člani družine bodo dobili novo obutev in nova oblačila iz nakupovalnih centrov Supernova Qlandia Kranj in Supernova Qlandia Kamnik!

Supernova Qlandia Kamnik