Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Poslovna priložnost: Oddamo utečeno papirnico in kopirnico Petra v Kamniku

Poslovna priložnost: Oddamo utečeno papirnico in kopirnico Petra v Kamniku

Zaradi novih življenjskih in poslovnih izzivov oddamo v najem opremljeno in utečeno papirnico in kopirnico Petra v Kamniku.

Papirnica in kopirnica Petra je povsem opremljen poslovni prostor velikosti 46,8 m2, sama papirnica in kopirnica pa se ponaša z več kot deset letno zgodovino uspešnega delovanja na področju prodaje biro opreme, pisarniškega materiala in šolskih potrebščin.

Poslovni prostor obsega svetel osrednji prostor, garderobo, čajno kuhinjo in ločene sanitarije. V kletni garaži se nahaja lastniško parkirno mesto. Prostor se oddaja z vso opremo potrebno za nemoteno nadaljnje delovanje, možen pa je tudi ugoden odkup celotne zaloge potrebščin in pisarniškega materiala.

Dostop do papirnice je enostaven, pred papirnico pa je veliko skupno parkirišče. Ogrevanje je urejeno s centralno kurjavo – lastna plinska peč, papirnici pa pripada tudi parkirno mesto v garaži v spodnji etaže stavbe.

Papirnica se nahaja na Ljubljanski cesti, v poslovnem centru na dobri lokaciji ter v bližini kamniških osnovnih in srednjih šol, avtobusne in železniške postaje.

Poslovni objekt ima gradbeno in uporabno dovoljenje! Lastništvo in Z.K. sta popolnoma urejena. Vsi merilniki porabe elektrike, vode in zemeljskega plina so ločeni.  Energ. razred:  EI v izdelavi

Cena najema: 558,00 EUR/mes

Pogoji najema: plačilo varščine v višini 2 mesečnih najemnin in plačilo agencijske provizije v višini enomesečne najemnine + ddv.

Več informacij: https://www.nepremicnine.net/oglasi-oddaja/kamnik-papirnica-in-kopirnica-petra-poslovni-prostor_6280323/

Kontaktne informacije

TIČAR PETRA S.P.
Ljubljanska cesta 4 A
1241 Kamnik

Tel: 01/831 06 38