Naslovnica / Napovedi in obvestila / Precej nenavaden Javni razpis za dodelitev proračunskih sredstev za pospeševanje razvoja malega gospodarstva

Precej nenavaden Javni razpis za dodelitev proračunskih sredstev za pospeševanje razvoja malega gospodarstva

Občina Kamnik je objavila Javni razpis za dodelitev proračunskih sredstev za pospeševanje razvoja malega gospodarstva, s katerim v letošnjem letu podpira izključno turistične podjetniške ideje.

V letošnjem letu Občina Kamnik z razpisom za pospeševanje razvoja malega gospodarstva sofinancira izključno razvoj turističnih podjetniških idej, sodelovanje na razpisu pa je pogojeno z udeležbo na Turističnem Startup Weekendu, medtem ko se vsi ostali “mali gospodarstveniki”, vsaj za enkrat, za morebitna občinska sredstva lahko obrišejo pod nosom.

Na voljo je 35.000 €, pri čemer posamezni projekt lahko prejme največ 12.500 evrov, rok za prijavo na razpis pa je do 22. 6. 2021.

Celotno besedila razpisa in spremno dokumentacijo si lahko prenesete in ogledate s klikom na spodnje povezave.

Povezave

Občina Kamnik se je na zgornji zapis odzvala z zahtevo za objavo popravka, ki si ga lahko preberete na povezavi: Prikaz nasprotnih dejstev: Občina Kamnik spodbuja razvoj malega gospodarstva