Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Prestižna svetovna nagrada za SipaBoards na največjem svetovnem športnem sejmu ISPO
Foto: SipaBoards

Prestižna svetovna nagrada za SipaBoards na največjem svetovnem športnem sejmu ISPO

Ustvarjalna ekipa SipaBoards, ki se je proslavila z razvitjem prve samonapihljive deske z električnim pogonom za veslanje stoje, je na sejmu ISPO v Münchnu, največjem svetovnem športnem sejmu, za  sup SipaBoards Air prejela prestižno ISPO AWARD 2017/2018 GOLD WINNER v kategoriji ACTION.

Nedvomno gre res za izjemen dosežek, saj je SipaBoards s prejetjem nagrade še enkrat dokazalo, da jim je uspelo narediti inovativen vrhunski izdelek, ki premika meje supanja oz. veslanja stoje, ki postaja vse bolj popularen in množičen šport.

Izmed slovenskih podjetji je tovrstno priznanje doslej prejel le Elan, v obrazložitvi priznanja pa so žiranti zapisali, da je »sistem SipaBoards AIR fantastično enostaven za uporabo in napihovanje poenostavi na preprost pritisk na gumb.«

Ob tem ne gre pozabiti, da je ekipa SipaBoards že lani, za svojo serijo SipaBoards DRIVE, že lani, kot tretje slovensko podjetje prejelo mednarodno oblikovalsko nagrado »Red Dot Award«, kar jih nedvomno uvršča v nesporen vrh svetovnih proizvajalcev opreme za veslanje stoje oz. supanja.

Kot je dejal ustanovitelj in direktor SipaBoards Sebastjan Sitar, jim je priznanje v veliko vzpodbudo, da so na pravi poti, saj dokazuje, da jim je uspelo narediti res dober, kvaliteten in uporaben izdelek, kar potrjujejo tako prejete nagrade, kot tudi odzivi kupcev in uporabnikov njihovih supov, ki jih je vedno več.

Ekipi SipaBoards za njihove dosežke in uspehe iskreno čestitamo.

X