Naslovnica / NOVICE / Šinšinovci so z Božičkovim plesom odrajali v novo plesno leto

Šinšinovci so z Božičkovim plesom odrajali v novo plesno leto

Plesalke in plesalci kamniškega Plesnega kluba Šinšin so s sinočnjim Božičkovim plesom odrajali v novo plesno leto, ki bo zagotovo vsaj tako uspešno, kot je bilo letošnje.

Letošnje leto bi Šinšinovci zagotovo lahko ocenili tudi kot prelomno, saj so znova pobrali kopico nagrad in priznanj, obenem pa so prišli tudi do novih, večjih in primernejših vadbenih prostorov, ki jim omogočajo vadbo na enem mestu.

Že res, da je selitev zahtevala nemalo truda in energije, v mestu pa kar nekako pogrešamo njihovo prisotnost, ki smo se je v preteklih letih dodobra navadili, ampak selitev Šinšinovcev ni tako utrudila, da bi se ne naučili novih plesnih veščin in korakov.

Svoje nove plesne koreografije, ki so nastale od zadnje njihove javne produkcije, so Šinšinovci, pred polno dvorano Doma kulture Kamnik, v več predstavah pokazali na včerajšnjem Božičkovem plesu, nastopi plesalk in plesalcev pa so, kot vedno, navdušilo tudi številno občinstvo, ki si vsakič znova z veseljem in zanimanjem ogleda njihove predstave.