Naslovnica / KULTURA / V Domu kulture Kamnik so prodali že 100 več abonmajev za odrasle kot v lanski sezoni

V Domu kulture Kamnik so prodali že 100 več abonmajev za odrasle kot v lanski sezoni

Dom kulture Kamnik, s katerim upravlja Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik, je letos razpisal tri abonmaje – Maistrov abonma, Abonma Kam’na’smeh in Abonma Kam’nček. Do prvega oktobra, ko se je iztekla redna prodaja abonmajev za sezono 2018/2019, so zabeležil 100 prodanih abonmajev za odrasle več kot v enakem obdobju lani. Razlog je tudi v novih programih, ki jih je ekipa Doma kulture Kamnik pripravila na osnovi želja obiskovalcev in uporabnikov.

Ker so prosta mesta v posameznih abonmajih še vedno na voljo, se vpis novih abonentov podaljšuje do prvih abonmajskih predstav; prva bo na sporedu že ta četrtek. Maistrov abonma in Abonma Kam’na’smeh gostita kakovostne in aktualne gledališke produkcije, ki so bile nagrajene tako na nacionalnih kot na mednarodnih tekmovanjih. Abonma Kam’nček bo otvorila predstava, ki je bila del Pripovedovalskega festivala, sledijo pa kakovostne lutkovne in interaktivne otroške predstave.

»S takšnim kakovostnim programom želimo pokazati, da je Kamnik eden od centrov vrhunske kulture,« pravi v. d. direktorja Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik dr. Tomaž Simetinger in dodaja: »Letošnje zanimanje za abonmaje je preseglo naša pričakovanja, kar dokazuje, da smo pripravili dovolj pester in raznolik program, v katerem se lahko vsakdo najde. Da smo na dobri poti, nam je pokazal že prvi dogodek v okviru nove sezone – nastop Tilna Artača v programu Glasba z okusom, ki je potekal v razprodanem Klubu Kino dom. Posebej pa nas navdušuje, da se zanimanje za program Doma kulture Kamnik širi tudi v kraje iz širše okolice, saj obiskovalci prihajajo tudi iz Ljubljane, Radomelj, Komende, Trzina, Domžal ter celo iz Celja in Železnikov.«

Letošnja novost v sezoni 2018/2019 je med drugim tudi Abonma Kam’na’smeh, ki je že v prvi sezoni postal prodajna uspešnica. »Odločitev za preoblikovanje Abonmaja Stand up v poseben abonma komedije, ki so ga naši obiskovalci v razpisanem natečaju poimenovali Kam’na’smeh, se je izkazala za pravilno, saj smo že prvo leto prodali že 170 abonmajev,« pojasnjuje dr. Tomaž Simetinger. Vpis je možen še vse do prve predstave SiTi Teatra Čakalnica, ki bo v torek, 16. oktobra, ob 19.30.

»Ekipa Doma kulture Kamnik posebno pozornost namenja tudi najmlajšemu občinstvu,« pravi dr. Tomaž Simetinger in opozarja, da bo prva predstava v okviru Abonmaja Kam’nček, že prihodnji četrtek, 11. oktobra, ob 17.00 in 18.30. Na ogled bo predstava Zgodovina spalnih navad Kralja Matjaža, ki je nastala posebej za 21. Pripovedovalski festival. »Otroci v gledališču doživljajo domišljijske svetove, ki presegajo meje realnosti. Zato programu abonmaja Kam’nček posvečamo zelo veliko pozornosti in izbiramo kakovostne gledališče predstave,« dodaja dr. Tomaž Simetinger. Da je doživetje predstave popolno, vsaki abonmajski predstavi sledijo ustvarjalne delavnice.

Prva abonmajska predstava v okviru Maistrovega abonmaja pa bo že ta četrtek, 4. oktobra, ob 19.30, ko bo na sporedu predstava SNG Nova Gorica Realisti. Za vpis abonmaja je tako treba pohiteti. Opis posameznih abonmajskih predstav je na voljo na domkulture.org.

Samo Trtnik, ZTŠK Kamnik

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve